februari 2017

Tisdag 14 Feb 2017

Inlagt av ilpo

I morgon går solen upp 07.19 och ner 16.55. Dagen har ökat med 2 tim 59 min sen midvintersolståndet. Sista veckan har dagen blivit 34 min längre. Nu börjar man märka att dagen är längre. Jag och Micco tog en längre promenad på c:a en timme i det vackra vädret och Micco njöt av solen .Sedan kom uterummet till anvädning då vi låt och njöt av solen. Vädret börjar så lätt bli så bra att man kan börja plocka ihop Vingen igen. har ju stått still då det är för kallt att vara ute , men vi får väl se om den aktiviteten dyker upp på morgendagens lista.

Onsdag den 7 Feb 2017

Inlagt av ilpo

Ännu en helg i Jan/Feb undanstökad. Såg att dagen har blivit 31 minuter längre den sista veckan och att solen numera går upp klockan 07,36 och ner 16,38 i Västervik, vilken känns jättebra. Igår hade vi väldigt snåla vindar och faktiskt lite ''rysskyla''. Det var visserligen inte mer än minus 3 men det kändes som mer. Har avslutat 24sevenfitness kortet. Märkligt företag....så fort jag sa upp kortet blev det jätteproblem att ta sej in i gymmet. Haar aldrig haft några problem innan, alltid kommit in på första försöket.

2 Feb 2017 Gräv en grop! Varför?..Därför!

Inlagt av ilpo

Ibland funderar jag på tiden innan allt flum och ''allt till alla utan motprestation'' syndromet blev härskande. På den tiden var värnplikten ett obligatorium. Det var en slags vuxen ritual som dom flesta inte gillade men som man visste man var tvungen att acceptera. Ofta ett helt år som livet liksom tog en paus. Idag ser jag mer tillbaks på det som kanske en av dom viktigaste sociala skolorna som jag har gått.Ingen högskoleutbildning med diverse tentor kan ens komma i närheten av den skolning man fick i praktiken i ''Lumpen''.