juli 2014

Fredagsfräckis

Inlagt av ilpo

Frun höll upp ett par trosor och sa anklagande:
- Gösta, vad är det här? Ett par röda silkiga trosor...
- Ja, det var så att...
- Försökt inte, erkänn att det är din sekreterares trosor...
- Var hittade du dom?
- Jag? Det var brevbäraren som hittade dom under din kudde...

Roligt sagt av barn

Inlagt av ilpo
Fråga:Varför drabbar kärlek två speciella personer? Svar: Ingen vet varför det händer, men jag har hört att det har något att göra med hur du luktar... Det är därför som parfymer och deodoranter är så populära.

Fredagsfräckis

Inlagt av ilpo

En ny undersökning visar att det krävs en längd på 8,5 cm och en bredd på 5,4cm för att helt kunna tillfredsställa en kvinna. Däremot spelar det ingen roll om det är Visa eller Master card!

Varför jag inte äter Margarin...

Inlagt av ilpo

Margarinens historia började 1866 då Napoleon III avsatte pengar till att ta fram ett billigt alternativ till smör. 3 år senare uppfanns maragarinet av kemisten Hippolyte Mege-Mouries genom att smaksätta talg från nötkreatur med mjölkfett...

Modernt margarin är en hårt processad industriprodukt som genomgår en rad kemiska processer innan den hamnar i färglada förpackningar.

Några av de processer som margarinet genomgår..

Citatet

Inlagt av ilpo
Varför är fingrarna formade som pluggar? För att man skall stoppa dem i öronen när man hör ohöviskt tal.

Fredagsfräckis..ej rumsrena..!

Inlagt av ilpo

Ahab från Afghanistan kommer till USA och bara efter ett par månader börjar han känna sig sjuk. Han går till läkare efter läkare men ingen kan hjälpa honom.

Slutligen komer han till en Iransk läkare. Doktorn säger - Ta den här hinken, gå in i det andra rummet, skit i hinken och pissa sedan på skiten, därefter ska dutrycka ne huvudet i hinken och andas in ångorna i 10 minuter


Ahab tar hinken och gör precis vad doktorn sa till honom. Efter 10 minuter kommer han tillbaka till doktorn och säger - Det fungerade, fantastiskt!!! - Kan doktorn säga vad jag led av?

Semestercitat

Inlagt av ilpo
Bästa sättet att få en lyckad semester är att ta dubbelt så mycket pengar med sig som man har tänkt och hälften så mycket kläder som man har packat ner.

Fredagsfräckis

Inlagt av ilpo
En blondin hade precis varit med om en hemsk trafikolycka. Mirakulöst hade hon klarat sig utan att få så mycket som en skråma och när polisen kom satt hon och lade på nytt läppstift.- Men herregud!, sa polismannen. Din bil är ju helt kraschad!Är allt bra med dig, fröken?- Jadå, konstapeln, jag mår bara bra! kvittrade blondinen.- Men hur i hela friden gick detta till? frågade polisen medanhan gick runt bilen och inspekterade förödelsen.- Ja, det var så konstigt! Jag körde längs vägen när det helt plötsligt, från ingenstans, dök upp ett träd framför bilen.