november 2011

Tisdag 30 Nov 2011..Köpenhamn och Södras innertak-89?

Inlagt av ilpo

Så kom den till slut. En riktig höststorm som fick husknuten att tjuta och grannens plastsoptunnor att plötsligt parkera sej ute på vägen istället på garageuppfarten...Var sak han sin tjusning och tid så det gälle bara att hålla nåt varmt i bägaren och parkera sej i fotöljen o njuta av ljudet..

Den gräddvita färgen var inte en kombination jag kommer ihåg men bevisligen existerar den ju. Tittar ju på den. 1989 års modell med en äkta Volvo spis. Manuell låda och ingen AC.Modifierad med stereo och AL-fälgar..och inte att förglömma dom obligatoriska extraljusen...

Lite fräckisar....

Inlagt av ilpo

Benny gick fram till sin kvinnliga kollega och sa:
- Åh, vad ditt hår luktar gott i dag, alldeles nytvättat!
Kvinnan blev rasande och sprang raka vägen in till chefen och talade om att hon blivit sextrakasserad på jobbet.
- Vad är det som har hänt, frågade chefen.
- Benny sa att mitt hur luktade nytvättat!
- Men vad är det för farligt med det då, undrade chefen förvånat.
- Vad som är farligt med det, fräste kvinnan. Benny är ju för fan dvärg!

 

24 nov 2011.....Snart slut...och våren kommer...

Inlagt av ilpo

November trilalr på och snart är den äntligen slut. Blir alltid lite lättare när vi går in i December.Eftersom det blir mörkt redan vid 16,30 snåret så blir det mycket promenader i mörker numera. Turen upp till huvudstaden piggade ju inte upp läget precis...trafik och slabbigt på vägarna gjorde att biltvätten innan nästan var meningslös..Omväxlande tung trafik blandat med hetsig pendlartrafik...

Micco har nästan avslutat sin fällning nu...skönt..förhoppningsvis börjar han bygga på sin päls lite igen så den blir lika maffig som den var förra våren..

2 stycken Fredagsfräckisar...

Inlagt av ilpo

Den stressade hantverkaren kommer instörtande på stadens bordell.

- Jag vill ha en negress och brådis är det!

Bordellmamman ler lite och säger att han ska kila upp på rum 504 så kommer det en kvinna det om en stund.

Sagt och gjort, hantverkaren väntar på rummet och efter 5 minuter kommer en riktigt vacker negress in på rummet. Hon frågar lite försynt vad han önskar göra med henne.

Han svarar kvickt: - Ta av dig alla kläderna, ställ dig på alla fyra och puta rejält med röven mot mig.

Måndag 14 Nov 2011....Novembermörker...Dax för mustig grönsaksoppa

Inlagt av ilpo

Dagarna traskar  på och mörkret segar sej allt tidigare på kvällen och sträcker sej allt längre på morgonen. Micco är inne i sin vanliga fällningsfas och ser eländig ut....inbillar mej dock att han ser lite bättre ut än förra året....Vi tog och tvättade honom med schampoo som är speciellt avsett för fällning och sedan hade vi fullt sjå hela helgen att kamma ur pälsen...vintern dröjer med sin ankomst och det tog sej utryck i att vi hittade en fästing bakom örat på honom...

Några små goa Fredaxs fräckisar...

Inlagt av ilpo

En liten…
… flicka och hennes mamma var ute och åkte bil när plötsligt en dildo kom flygande rakt in i bilrutan.

- Vad var det, frågar flickan.

- Det var en insekt, svarar mamman snabbt.

- Fy fan vilken snopp den hade, sa flickan!

 

Det var en…
… norsk gammelgutt som äntligen hittat en pige. Nu var det ju bara det att han inte visste hur man gör för att ”komma till”. Han ringde mor sin och frågade:

- Mor, va gör jej? Marit vill noe mer än bare kele.

9 November 2011 November.....Snart Jul..

Inlagt av ilpo

En sådan fin November var det länge sedan man fick uppleva.8-12 grader varmt fortfarande.Men framförallt att slippa snön tidigt i år. Allahelgona helgen förflöt stilla och lungt. Yngste arvingen fick sitt körkort så nu är hela familjen komplett avseende körkort. Var så fint väder så man kunde t.o.m tvätta bilen. En härlig långpromenad med Micco längs skogsvägarna avslutades med ett dopp i sjön.

Fredagsfräckis..

Inlagt av ilpo

En ung man går in på en mack för att köpa kondomer. Mackföreståndaren förklarar att det finns förpackningar med 3,6 eller 12 kondomer och frågar vilken han vill ha. - Tja, säger ynglingen lite kaxigt, jag har dejtat en riktigt het tjej i några veckor och ikväll har hon lovat att jag ska få sätta på henne. Vi ska äta middag hos hennes föräldrar och sen sticka hem till mig för att göra det och när hon väl fått smak för min "lille vän" lär hon vilja göra det hela natten. Så ge mig ett 12 pack. Mannen köper sitt 12 pack och åker därifrån.