Resor

13-20 Juli 2011. Sunprime Atlantic View...

Semestertid. En vecka på Gran Canaria och 127 000 steg fattigare...Från Malmö denna gång och med Air Europa. Helt Ok. Hotellet var Sunprime Atlantic View and Spa.En sämre anläggning än deras motsvarighet på Teneriffa , Hotell Corall där vi var förra året.Men vädret var perfekt. Mellan 25 och 30 grader varmt hela tiden..

trevliga välkomstpresenter...

teneriffa 2010

Vi tog en vecka i Juli och reste till Teneriffa.

Hotellet hette Coral Suits och tillhörde Vings Primeresort Hotel. Det motsvarar Fritidsresors Bluecouple antar jag.

Vila vid slutet av strandpromenaden Österut. Totalt blev det 124 000 steg under semestern...

Teneriffa Juli 2010

Trots tryckande värme som plötsligt kom i Juli vågade vi inte vänta på sommaren utan beställde en resa till Teneriffa. Vi har tidigare varit på Teneriffa men då i Puerto de la Cruz på västsidan. Nu valde vi att åka till sydkusten och dom välkända orterna Playa Las Americanos och Los Cristianos.Deras strandpromendan är sammanlänkad så det borde vara ett idealiskt promenadstråk för oss.Vi valde ett hotell avsett bara för par.Primeresort Coral hos Ving. Kanske inte fullt i toppklass men helt ok 4 stjärnor.

96 000 steg..

Saja,da narmar vi oss 100 000 steg. Igar var vi pa La Gomera,en spannande o med 2 helt olika klimatzoner Den sodra med okenliknande landskap och den Norra med gron frodlig vaxlighet. Vi akte med en blandad grupp,guiden talade engelska sa det gick bra.

Farjan over tog 1 timme,ganska mycket vind dit men lungnare hem. On var definitivt vard besoket men knappast tillrackligt stor for att rymma en hel veckas semester.

Vi fick hora ett spannande visselsprak som fortfarande lars ut i skolan pa La Gomera.

Deras egen drink bestod av nagon slags sav fran en vaxt blandat med Grappa.......

65 000 steg.....

Nu har vi hunnit ga 65 000 steg...Igar gick vi vasterut pa strandpromenaden.At det hallet var det mer kommersiellt an at det ostra hallet...

Idag har vi (jag) genomlidit 6 timmars shopping...varmt och massor av affarer men vi hittade lite T shirts och lite annat brate...som vi kopte...

Samtidigt passade vi pa och kopte biljetter till en dagsutflygt till La Gomera pa lordag. Ska bli spannande att se hur den on ser ut..

Vi kopte biljetterna i ett hal i vaggen 15 Euro billigare an via researrangoren....

27 000 steg

Torsdag...annu en dag utan moln pa himmlen...Varmen ar i antagande och det blir val 30 grader idag ocksa.. maste vanja mej vid att tangetbordet inte har svenska tecken...men det far vara en del av uppoffringen nar man ar pa semester..

Teneriffa...sist vi var har var vi i Puerto de la Cruz,nu ar vi i sodra delen narmare bestamt Los Americanos.

Coral Suits & Spa..hyfsat hotel med inriktning pa vuxna(over 12 ar).lugnt och skont i alla fall. Hotellet ska vara 4+ enligt skalan men jag skulle vilja saga att pluset fortjanar hotellet inte

Sidor