augusti 2018

Tisdagen den 14 Aug 2018

Inlagt av ilpo

En riktig motionsdag igår....gick med Micco till hund dagiset, gick hem. Tog sen cyklen och cyklade i tre tim mar o samlade TURF:ar. Sen på eftermiddagen gick vi ut o hämtade Micco ...sammanklagt 25 300 steg igår plus cyklingen....

11 Augusti 2018

Inlagt av ilpo

Så sakteliga börjar både värmen och semestern att lida mot sitt slut. Allt har sin tid och nu rullar hösten in. I går hade vi världens höstvärder med vindbyar uppemot 25 m/s. På tal om det, åkte ner till Nyköping och bytte bil. Hittade en av dom sista Citroen C1:orna till det gamla priset 89 900:- helt ok då vi numera knappt behöver en bil. En shoppingresa per vecka och sen skjutsa Micco till och från dagis under veckorna.

6 Aug 2018

Inlagt av ilpo

Så har man upplevt den varmaste sommaren på evigheter...32-34 grader i Västerås. Som tur var valde vi att tillbringar 2 veckor på holmarna. Mer behagligt där med 25-29 grader. Micco fick stanna hos Jimmy och stå ut med värmen dock. Sommaren lider mot sitt slut och vardagslivet börjar så sakteliga att snurra igång igen. Har man lite tur så får man användning av det nytagna busskortet i höst. klarade ju av uppkörningen den 15/6 och kan numera ståta med ett D i kortet. Ska väl ge mej i kast med YKB nu i augusti..