februari 2018

28 Feb 2018...Sista vinterdagen

Inlagt av ilpo

Då kom den sista vinterdagen till slut..men tusan vad kallt det är..-10 grader och vind gör att det känns mer som, -30 grader.... Vi får glädjas åt oss att imorgon är det första Mars och våren kommer så sakta.. Solen orkar sej kvar längre för varje dag som går nu. HAde varit gott aatt åka någonstans där det är varmt och skönt nu. kanske dags o planera lite solsemester framåt. Den äldre arvingen har fått jobb i Stockholm och drar sej ditåt framåt försommaren.Han gör ett branschbyte och går till bankvärlden. Intressant.

Citatet

Inlagt av ilpo

Vid internationella skidtävlingar i Norge kom bäste norrman först på femte plats. En Oslotidning hade då denna rubrik: "Det behövdes fyra utlänningar för att slå en norrman."

Citatet

Inlagt av ilpo

Jag förstår inte varför man ska spela tennis på gräs. Gräs är till för kor och inte för folk som svingar en racket.

Citatet

Inlagt av ilpo

Det finns folk som hävdar att baseball bara är ett bollspel. Sant. Men då är det också sant att Grand Canyon bara är ett hål i marken i Arizona.

Citatet

Inlagt av ilpo

I livets lopp finns det inget målsnöre. De snören vi passerar är starten till ett nytt lopp.

Citatet

Inlagt av ilpo

För en generation sedan behövde människor vila efter avslutad arbetsdag. Nu behöver de motion.

Citatet

Inlagt av ilpo

Senatorn måste förstå att om han ska... han kan inte få båda delarna. Han kan inte sätta sig på sina höga hästar och sen ta den breda vägen.

Feb 11 2018

Inlagt av ilpo

Idag gick solen upp 07,42 och ner 16,34.

Dagen är 8 timmar och 52 minuter lång. Nu börjar det likna nåt...Sakta men säkert lämnar vi dom mörka vinterdagarna bakom oss och snart är den sista vintermånaden slut..

Nu får vi 5 minuter längre dag varje dygn. Härligt.

Citatet

Inlagt av ilpo

Vapen dödar inte människor, Vapen produceras i syfte att göra det möjligt för människor att använda dem till att döda människor.