juni 2017

Torsdag den 8 Juni 2017.....Snart Midsommar.

Inlagt av ilpo

Dagarna rullar sakta på mot midsommar. Väntar fortfarande på att Pulsaren ska bli färdig. Sist jag hörde något så var svänghjulet på väg in  så jag var och kollade på bilen i verkstaden och kunde konstatera att hela subframen inkl hela hjulupphängningen var demonterad och motorn fortfarane urlyft...får väl se när dom får ihop detta. Får väl invänta dagen och se om verkstaden ringer.

Söndagen den 4 Juni 2017.

Inlagt av ilpo

Vädret var lite omväxlande idag men vi passade på och gå 12 km rundan med Micco och han var lika glad som vanligt. Vi åkte och handlade och upptäckte att  MAXI plötsligt extrapris på torskfile...endast 79:-/Kg...inga annonser....Sedan var det dags för att städa ut uterummet från all pollen som hade samlats dom senaste veckorna. Det blev till att ta fram högtryckssprutan och köra en vända....men rent blev det.

i vanlig klassik svensk sommarväder började det regna så smått på eftermiddagen.....

Klämdag imorgon. får se om dom lyckas med att plocka ihop Pulsaren i morgon...

Lördag den 3 Juni 2017....Kopplingen som förstörde svänghjulet...

Inlagt av ilpo

Skulle fått pulsaren igår men fick ett samtal från verkstad där dom lite osammanhängande förklarade att förutom byte av kopplingen, slavcylinder och urtrampningslager har man upptäckt att svänghjulet också är skadad och måste bytas.

Samtidigt passade Pulsaren:s AC att lägga av just när det var +29 grader i början av vecka så det skulle dom också titta på. Ska bli spännande att se om det kanske finns en följdskada på vattenpumpen oxå?