maj 2017

Söndag 28 Maj 2017. Så då har även släpet hittat nya ägare...

Inlagt av ilpo

Sålde släpet idag. Den fick nya ägare i Västerås. Därmed är Guldvinge kapitlet avslutat för denna gång och troligen även för all tid. Har avecklat verkstaden i garaget. Sålt bägge verktygsvagnarna och smatliga dubbletverktyg,specialverktyg,specialmätinstrument är ute på Tradera och finner just nu nya ägare. Den stora verkstadskompressorn är såld.Kort sagt, troligen blir det inga fler MC renoveringar, men dock kommer jag att köpa någon form av MC har bara inte bestämt vilken än. Får fundera lite.

18 maj 2017 Slirande koppling efter 1600 mil..?

Inlagt av ilpo

Har en Nissan Pulsar 1,5. Det sitter en renault motor i den. En pålitlig maskin på 110 hk. Finns i många versioner så det är inget konstigt med det. Men bilen har börjat uppföra sej lite konstigt på sistone...känns som en gammal herdlig slirande koppling så jag lämnade in den för analys. Tänkte att det kan det väl inte va på en bil som bara är ett år gammal...fick tillbaks den med besked..den måste in om två veckor igen.

jaha...då var det dags igen,,,

Inlagt av ilpo

Funderar lite,,,,,köpte en vinge i höstas på vinst och förlust. Livet fungerar ju så. Ibland är det vinst. Ibland är det förlust. Vingen var i väsentligt värre skick än jag i min vildaste fantasi hade kunnat drömma om....helt makalöst vilka fel jag hittade,,,,,men så är det. Eftersom jag inte vill sälja något som jag inta kan stå för så renoverade jag upp vingen helt och hållet. Som alla vet så är original delar inte speciellt billiga......