januari 2017

Tisdag 31 Jan 2017 tid är Hårdvaluta..

Inlagt av ilpo

Gick igenom reklambladen som kom i helgen och kan konstatera att det gamla uttrycket '' tid är pengar '' stämmer mer och mer.  Gjorde en inköpslista på vad jag skulle handla på MAXI resp Willys.  T ex kunde man köpa 3 x1,5 liters Petflaskor Pepsi för 35:- på Maxi. Samma flaskor på Willys 3 stycken för 20:- visserligen maximerad till max 2 köp men hallå..en prisskillnad vid 2 köp på 30:-. 3 stycken torskrygg för 59 ,90:- ( 74,90:-) gjorde en besparning på 45:- sek.

Torsdag 19 Jan 2017. Fitness24Seven bluffen...

Inlagt av ilpo

Ny vecka och kanske en av dom mindre intressanta veckorna under året, i mitten på januari. Lite ljus och ofta kallt. Har i alla fall fullgjort plikterna från förra veckan genom att lämna i tentan på Religionsvetenskap A del 1. Otroligt mycket jobb under en termin för att skrapa ihop 10 hp måste jag nog säga i alla fall. Två hemskrivningar, ett observationsbesök, ett PM samt tre obligatoriska seminarium....Nästa 10 hp rivstartar med ett nytt PM hårda tag med religionskunskap....nu kastar v i oss in i Koranen och Hinduismens grundläggande läror lite mer djupare.

Onsdagen den 4 Jan 2017 Sveket.

Inlagt av ilpo

Då är vi framme i Januari och nu kom vintern. En rejäl snöstorm och kraftiga vindar.Nyårshelgen var bedrövlig i Sverige med en massa missbruk av raketer och smällare. Hur tänker människor? eller kan det vara att det just är problemet , man tänker inte. Bilderna från Malmö är ju skrämmande med en lamslagen polis och en anarkimobb som har tagit över. Själv fick jag också gripa in på nyårsdagens kväll och jaga bort några solbrända ungdomar som tyckte att dom hade rättighet att slänga smällare på vårt hus och garage.