november 2016

Mån-Sön 21-27 Nov 2016

Inlagt av ilpo

Tja...dagarna rullar på och äntligen börjar man se slutet av November. Mörkt och eländigt. Vi var och köpte lampor till övervåningen. Skönt, det har varit lite skumt sen den ena golvlampan gav upp. Nu fick det bli tre stycken taklampor istället. Har haft en del arbete med regionfrågan i Styrelsen för SvBF, har tagit en del timmar i anspråk. Dqatorn kraschade igen vilket gav ett stopp på ett par dagar. Har inte kunnat lägga över B-enkäten till elektroniskt media och religionsvetenskapen står stilla. Men får ta ett ryck med det idag då datorn har kommit igång igen.

Fredag-Söndag 18 Nov -20 Nov 2016

Inlagt av ilpo

November är ingen höjdare. Nu har vi riktigt Novemberväder med mörker och slask. Helgen präglades mest av förberedelser inför besöket till Michael. Som vanligt en pressad tidplan med avfärd 04,30 och hemkomst på kvällen. Hjälpte arvingen att få upp nya lampor i taket då han inte har det och det börjar bli mörkt...En köksbelysning med 2 x 18 watts lysrör , en plafond med 3 x 40watts lampor samt en kökslampa över köksbordet blev resultatet av sex timmars arbete.

Lör 12 nov-Tors 17 Nov...2016

Inlagt av ilpo

November är en riktigt tråkig månad. Tyvärr måste jag säga det. En ljuspunkt var i alla fall att jag fick VG på första tentan i religionsvetenskap A. Alltid nåt.. Renoveringen av vingen rullar på så sakta. Fick hem täckpluggen från Honda och satte på en ny oring o fyllde på olja i bakväxeln. Oljan som kom ut såg inte kul ut..undrar när den var bytt senast?...Men nu är den på plats i alla fall den nya täckpluggen. Började  återmontera luftdämpare på H sida efter genomgång och byte av olja o gummiskydd. Var välbehövligt. Så nu är bakdelen snart klar.

Dagens ordspråk

Inlagt av ilpo

Gå inte framför mig, jag kanske inte följer efter. Gå inte bakom mig, jag kanske inte leder dig. Gå bara bredvid mig och var min vän.

 

Albert Camus

Tis-Fre 1-4 November 2016..Då kom mörkret

Inlagt av ilpo

Rutinerna är tillbaks och nu är vi i det berömda November mökret.Ja det är bara att kämpa sej igenom. Det är ju trots allt bara en månad om året som är November...Dåligt väder gjorde att första långpromenaden kunde göras först i Fredags då det plötsligt blev en fantastisk fin höst morgon med minusgrader och sol. Då frostnätterna är här fick jag motor/kupevärmare installerad på bilen.Dieselmotorer är ju som bekant inte speciellt kända för att bli varma snabbt...skönt att komma till en varm bil på mogonen.

Tors-Mån 27-31 Okt 2016

Inlagt av ilpo

Helgerna rullar alltid förbi så snabbt, så även denna helg. Lite träning i Fredags som vanligt och på Lördagen var det matlagning. Söndagen tillbringades ute på Uknön där det blev lite fotografering.