september 2016

Tis-Tors 27-29 Sept 2016.

Inlagt av ilpo

Tisdagen bjöd på en lugn dag och hösten gör sitt antågande så sakteliga.Ägnade i stort sätt hela dagen åt att återställa datorn m h a Jimmy efter kraschen i Söndags. Väldigt märklig krasch där den bara slocknade o blev svart. Ett jättejobb att återställa den igen men på eftermiddagen var det klart...På kvällen var det bowlingträning och det gick ganska bra. 762 på 4 är helt ok.

Tors-Mån den 22-26 Sept 2016

Inlagt av ilpo

Nu rullar det på bra med datumen. Dagarna rinner iväg och vips snart är Sept slut...Var tid har sin skönhet och hösten är på väg in nu även om sommaren dröjer sej kvar med sensommarvärme. Det märks speciellt här i Västervik då havet värmer lite fortfarande. Vi har c:a 3-4 grader varmare här än i inlandet. Fredagen bjöd på Bowlingträning som vanligt och spelet har stabiliserat sej lite mer nu. 772 på 4 denna gång. På Lördagen var det matchdags för E och A-laget.

Tis-Ons 20-21 Sept 2016

Inlagt av ilpo

Hade lite småpyssel med släpet till mc:n, bytte ut dom gamla baklyktorna mot moderna LED.Detta för att minska strömförbrukningen. Gick även igenom dom bakre lamporna på mc:n igen då jag hittade spruckna lamphållare , som var orsaken till glappande lampor , som fick limmas ihop igen.

Tisdagen var det bowlingträning som vanligt. Gickväl skapligt tyckte jag ändå. 722 är ok för mej.Tog cyklen ut, en riktig racer gick undan.Lätt och fin cykel men jag har väl inte kommit underfull med växlingssystemet ännu, dubbelspakar med manövering inåt verkar vara lite knepigt i alla fall ibörjan.

Onsdag-Måndag 14-19 Sept 2016. Fin sensommar

Inlagt av ilpo

dagarna rullar på och rutinerna börjar sätta sej nu mer och mer. Fast vädret hänger envist kvar med underbart sensommar väder. Tidvis över 20 grader värmt och stålande sol. Bowlingträning i Fredag var väl medelmåttlig med 665 på lång olja 39 fot.Hittade inte hem förrän jag gick in i banan.På Lördagen tog vi en tur upp till Michael i Sumpan. han och jag skulle byta cykel då arvingen tror sej ha mer nytta av en hybrid cykel i staden än en racer som han har (Scott 50) , så han fick min Nishiki Pro...

Mån-Tis 12-13 Sept 2013.

Inlagt av ilpo

Superfina dagar ,strålande sol och runt 25 grader varmt....gjorde ett ryck på Tisdagen och gick in i hallen och fick lite hjälp av en bowlingkollega för att reda ut vad som är fel i släppet och ganska snart hade vi korrigerat till det och resultaten började trilla in 759 på 4 är bra. Senare på kvällen på den ordinarie träningen blev det 7 serier med serie följd 158,154,154,203,210,222. Började snurra på riktigt bra i dom sista serierna.Blev totalt 17 serier denna dag.....

Fre-Sön 9-11 Sept 2016

Inlagt av ilpo

Underbart väder! Då foten inte är riktigt bra blev det inga promenader i helgen men en cykeltur på Lördagen blev det i alla fall...16 km...Bowlingträning i Fredags gav bra vibbar . Runt 700 i resultat. Matchen i Söndags gav bottenvibbar..... Inget fungerade...varken spärr eller förstaslag.....måste justera bollarna.Tummen har minskat och jag måste nog tejpa upp kloten......Annars ett fantastiskt väder och ett par fina småturer med vingen för att kolla kylning mm..funkar fint..

Fre-Sön 2-4 Sept 2016 Fin sensommar

Inlagt av ilpo

Helgen bjöd på strålande sensommarväder. Lätt runt 20 grader varmt.Full skördetid i trädgården. Solrosorna börjar bilda frön nu och fåglarna är och hackar ur kärnorna..jag som trodde att jag skulle få frön till vintern..ja vi får väl se.Massor av tomater och med den nyinköpta torken så torkas det tomater dygnet runt nu. Blir gott till vinterns grytor.

 

Torsdag 1 Sept 2016..ibland blir man så glad..

Inlagt av ilpo

Fint väder men lusten att meka i garaget var för stor. Städa och sedan in i garaget. Kopplade upp all el och sen kom det magiska ögonblicket: skulle den starta?. tryckte på startknappen...inget hände...cylindrarna gick runt. Drog ut ett tändstift och samma procedur: -- Ingen gnista..J-ar tänkte jag....tändboxen åt helvete.....felsökning i 5 timmar.....helt enligt boken...inget resultat.... till slut sprajade jag alla kontakter och satte ihop dom igen. tryckte på startknappen...JAAA..den gick igång!..Då blir man verkligen glad!...fortsatte med att montera på detaljer.