april 2014

Citatet

Inlagt av ilpo
Det är inte vad du har, vem du är, var du är eller vad du gör som avgör om du blir lycklig eller olycklig. Det är vad du tänker på.

Fredagsfräckis

Inlagt av ilpo

En liten diskret gubbe kom smygande in i kyrkan efter gudstjänsten och ville bikta sig.
- Det är nämligen så att min hustru böjde sig fram över frysboxen, när hennes kjol gled upp då brast det för mig. Jag drog upp kjolen, ner med trosorna och satte på henne allt jag orkade.
- Det är ingen synd att ha det trevligt med frun, helt naturligt svarade prästen.
Gubben tackade och gick lättad därifrån. Efter en stund kom en försynt gumma och ville även hon ha syndernas förlåtelse.
- Jo igår när jag böjde mig fram över frysboxen, kom min gubbe och satte på mig. Jag skäms så.

Fräckis Påskspecial!

Inlagt av ilpo

Den unga kvinnan var på solsemester i Spanien och upptäckte att det på taket till hotellet där hon bodde fanns en terrass som ingen använde. Hon såg här möjligheten att få en heltäckande solbränna och tog av sig bikinin och la sig på mage på en alldeles slät och blänkande el av taket.
Men när hon låg där och njöt av solen hörde hon plötsligt hur någon kom springande i trappan upp till terrassen. Hon skyndade sig att skyla sig med en handduk som hon drog upp ur väskan. I nästa ögonblick kom hotelldirektören själv ut på terrassen och gick fram till henne.

FREDAG!

Inlagt av ilpo

- Varför bytte Ville ut sin kärring mot ett nytt skithus? - Äh, han sa att hålet var mindre och det luktade inte så djävligt..!


Det gifta paret hade ont om pengar, så kvinnan beslutar att hon ska gå på gatan. När hon kommer hem på morgonen frågar hennes man hur mycket hon tjänade.
- 1210 kronor, säger frun stolt.
- Och vem gav dig 10 kronor? utbrister mannen.
Frun svarar:
- Vem då? Alla!

Då var det Fredag igen!!

Inlagt av ilpo

Lilla Pär och Lisa var ute och lekte när Pär plötsligt blev kissnödig och ställde sig för att kissa. Lisa tittade undrande och sa:
- Kissar du genom en slang?
- Ja.. Man kan kissa genom vad som helst nu för tiden, min mamma kissar genom en gammal pälsmössa.


Kvinnan till expediten i väskaffären:
- Hur i all sin dar kan den här handväskan vara så förskräckligt dyr??!!
- Jo, den är gjord av skinn från penisar, smeker du den blir det en resväska...