maj 2013

Fredagsfräckis

Inlagt av ilpo
Det var en kvinna som hette Lina som skulle börja på sitt första jobb. Hon hade fått jobb på ett analysföretag, men det visade sig att hon skulle analysera gödselprover. Eftersom Lina var väldigt bortskämd och fåfäng så ville hon slippa detta "skitjobbet", så hon gick till sin chef, Nisse, och frågade om hon kunde göra något annat. Vad kan du tänka dig att göra för andra arbetsuppgifter, frågade Nisse. Lina tänkte efter och det enda hon var bra på är att rida hästar så hon tänkte för sig själv, jag kan ju rida honom och sen ge honom en avsugning som grädde på moset.

Fräckisar...

Inlagt av ilpo

Detta utspelade sig nån gång under sekelskiftet i Värmland. Bonden Thomas åkte till Oxhäljamarken i Filipstad och gick där omkring och strosade. Efter en stund kom han fram till ett loppmarknadsstånd som var fullt med grejer.

Mitt på bordet låg det en spegel. Bonden Thomas hade aldrig i hela sitt 60-åriga liv sett en spegel, så han frågade försäljaren vad det var för något. Försäljaren skojade till det lite och sa:
- Ser du inte det, det är ju ett fotografi av bror din!

Thomas tog upp spegeln, tittade i den och utbrast:
-Ja, titta det är ju brorsan! Den måste jag ha.

Fredagsfräckisen kommer smygande....Extra fräcka....

Inlagt av ilpo
En dam besäller en 30cm lång falukorv i charkdisken. Expediten frågar om den ska vara skivad. Då drar damen uppkjolen o frågade skarpt: -Ser detta ut som nån jävla cd-växlare eller??? Den gifte mannen till sin fru: -Älskling, skulle man kunna få en avsugning? Frun: -Nej, jag har huvudvärk, men spruta i vattenglaset vid min säng så sväljer jag det i morgon... Det var tre generationer fnask. Dottern tog 300kr för en avsugning, mamman tog 100kr för samma och så var det mormor som bara var glad över att få något varmt att dricka.... Efter att de hade haft sex smekte hon hans penis. H