september 2011

FREDAGSFRÄCKIS!...2 snabba..

Inlagt av ilpo

nr 1

 

Alla skogens djur kommer överens att på julafton ska de inte äta upp varandra utan de ska bara leva för att ha sex.

Men när haren kommer, hoppar ormen fram och sväljer honom.

Efter ett tag får ormen dåligt samvete och spyr upp haren.

Haren står där, torkar av slemmet och säger:

- Oh, så har jag aldrig blivit avsugen!

nr 2

Fredag 23 Sept 2011..Bruten husvagn och MC polis.....

Inlagt av ilpo

Blicken var fast. Såg att han tvekade.Efter en kort sekund tog han beslutet.....

 

Resan till Danmark gick över bron som vanligt. Trafikbyggena kantade som vanligt den Danska sidan.Men till slut hittades hotellet. Trodde den skulle ses från motorvägen så GPS:n var inte inkopplad..det var ett misstag...missade och fickvända tillbaks.Hittade den till slut......

söndag 18 Sept 2011....Räven och Barnboken.....

Inlagt av ilpo

Hösten kryper närmare. Resan över det Småländska höglandet på Fredagskvällen bar tydliga spår efter dom typiska hösttecknen. Dom första gula löven som singlade ner från björkarna. Den knappt årsgamla räven som inte hade lärt sej vad en väg är för något och fick plikta med sitt liv...Vägarna tar sin tribut...

Micco sov lungt i sin bur. Glädjen över att återse den välkända tomten gick inte att ta fel på.Väktaren var tillbaka....skogspromenad med dopp i sjön. Vad kan man mer önska av livet?

Två snabba fredagsfräckisar...

Inlagt av ilpo

Det var ett par som hade varit gifta i över 30 år. Varje gång de skulle älska insisterade mannen på att de skulle ha lampan släckt. Nåväl, efter 30 år kände kvinnan att det var löjligt. Hon funderade på hur hon skulle få honom att sluta med denna tokiga vana. Så en natt, när de var mitt i ett vilt, skrikande, romantisk session, tände hon ljuset. Hon tittade ner och såg att hennes man höll i en batterigående, apparat, en vibrator! Mjuk, underbar och större än en riktig en. Hon gick i taket.

Onsdag 14 Sept 2011....Promenad och saknad bakpotatis

Inlagt av ilpo

En 1 1/2 timmes promenad fick ersätta dagens tänkta friskispass då träningvärken var för påtaglig...Nytt försök imorgon väntar dock..Promenaden gick längs en slingrande grusväg. Nyslagna ängar kantade och det riktikt luktade..''på landet''...var nästan så man kunde identifiera sej med Bonde programmen i TV...Ett pitoreskt inslag var dock dom gulmålade bikuporna mitt i skogskanten..lite udda ställe att ha placerat 6 stycken bikupor men å andra sidn är ju stöldrisken minimal...på vägen hem inhandlades lite ingredienser för kvällsmaten/morgondagens lunch.

vecka 36 2011...Sensommar och varma plattor

Inlagt av ilpo

Efterlängtad....man märker inget förrän man inte har det......Som vanligt...

 

Sommaren dröjer sej kvar med behaglig värme.Cementplattorna kändes behagligt varma när jag låg och njöt av solens värmande strålar. Micco kände nog samma sak eftersom han låg bredvid mej och somnade förnöjt....Skogspromenaden med dopp i den svala ån verkade Micco vara helnöjd med. Som vanligt plockades Micco av ett antal fästingar...

För övrigt startar Friskis upp igen så sakta...dock hann vi bara 2 pass denna veckan.

fredagsfräckis...!

Inlagt av ilpo

Det var en man som var riktig kåt, men hade inte så mycket pengar. Han gick till horhuset och frågade bordellmamman vad han kunde få för 20:-. Bordellmamman tog 20 lappen och sa till honom att gå till rum 542.
När han kom till rummet var det en riktig fet dam som låg naken på sängen.
Då tänkte han:
"Äh,va fan, ingen ser mig", så han satte på den feta damen och gick hem.

Om dumhet

Inlagt av ilpo

Om du kan prata tre språk är du trespråkig, om du kan prata två språk är du tvåspråkig. Om du kan prata ett språk är du amerikan.