Fredagsfräckis

Inlagt av ilpo

Lille Albin gick i första klass och skulle ha sin första lektion i sexualundervisning. Fröken föreslog att alla barnen skulle fråga sina föräldrar hur de hade kommit till världen. På kvällen frågade lille Albin sin mamma hur han hade blivit till, och mamman svarade att storken hade kommit med honom, precis som den hade kommit med henne själv, med pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, mormorsmor och mormorsfar, och så vidare.
Lille Albin memorerade detta noga innan han gick och la sej. Dagen därpå var han ivrig att berätta för sin fröken. Hon upptäckte hans iver och lät honom berätta först av alla.
- Jag har kommit med storken, precis som min mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, mormorsmor och mormorsfar och så vidare. Så i min släkt har vi inte pippat på över 200 år.


Ett fnask i Stockholm hade låtit tatuera in Gorbatjov på sitt ena lår och Busch på sitt andra. Hon hade som en liten gimmick att låta kunderna gissa vilka tatueringarna föreställde, och den som lyckades gissa rätt på båda skulle få nypet gratis.
Det kom en ryss till fnasket och när hon särade på benen för honom såg han ju genast att det var kamrat Gorbatjov på det ena låret, men den andra figuren kunde han inte känna igen.
Nästa kund visade sej vara en amerikan, och när fnasket särade på benen kände han genast igen Busch, men den andra kunde han inte känna igen.
Den tredje kunden var en tysk affärsman. Hon särade på benen, men affärsmannen kunde varken känna igen Busch eller Gorbatjov.
- Men den där typen i mitten, med dom feta läpparna och det röda håret, måste vara Boris Becker!


Det var en gammal tant som kom in i en porrbutik, skakande i hela kroppen.
- Säljer ni massagestavar här?
- Javisst, sade expediten och plockade fram en.
- Nej, inte en sån, sade tanten.
Expediten plockade fram en större massagestav.
- Nej, sade tanten, och skakade vidare.
Expediten tog fram den största massagestaven som fanns i hela butiken och undrade om inte denna skulle duga.
- Nej nej, jag ska inte ha någon! Jag vill bara veta var avstängningsknappen sitter.