september 2018

Måndag 24 Sept 2018..å så är det snart höst igen

Inlagt av ilpo

Så passerade vi höstdag jämningen och dagarna blir nu kortare än natten..Snart dags för julafton.. YKB:n klar och nu kan man börja köra lite buss. var en runda till slottet i veckan och fick lära mej parkeringsplatserna, hyfsat trångt med buss..I veckan som kommer ska jag lära mej Ekerö linjen anslutningsbuss samt ta en liten tur till Arlanda...

Vi var även inne en tur till Sth förra veckan och hälsade på pojkarna, bägge bor ju numera i Ursvik, Sundbyberg. Jimmy sålde ju sin lgh här och köpte en tvåa i Ursvik.bara ett par hundra m från Michael..

Söndagen den 2 Sept 2018

Inlagt av ilpo

Dagarna rullar ivåg och nu är det redan Höst...i alla fall definitionsmässigt..syntes inte på vädret idag. 20-22 grader varmt och ingen vind. Vi njöt av en 3-4 timmars promenad och åt en sen lunch på Bryggans cafe vid Lasse Färnlöf plats. Sonen har sålt sin lgh i Västerås och köpt en ny i Sth så nu har vi bägge sönerna i Sth. han arbetar ju i Sth innerstad numera...  Själv går jag YKB kursen för att komplettera mitt busskort och beräknas vara klar om c.a 3 veckor. Ska bli kul när det är klart. Vi har ochså beställt en lgh här i Västerås vid lastkaj, bredvid Hotell Steam.