november 2012

Fredagsfräckis

Inlagt av ilpo

Hemmafrun som skulle börja på husmorsgymnastik hade sådan otur att hon trillade och gick ner i spagat på golvet och kunde inte komma upp.
Dom andra damerna försökte hjälpa henne upp men fick inte loss henne. Man kallade på vaktmästaren som kom och försökte men det gick inte.
Till slut sa vaktmästaren åt henne att ta av sig på överkroppen och när han började skruva på hennes bröst skrek dom andra:
- Vad håller du på med??
Vaktmästaren:
- Jo, om jag skruvar här uppe blir det blött där nere och då kan jag putta henne till golvbrunnen där borta och då släpper vakuumet...

Citat

Inlagt av ilpo
Det bästa beviset för att erfarenhet inte hjälper är att hur många gånger man än har avslutat en kärlekshistoria så hindrar det en inte från att kasta sig in i en ny.

Citat

Inlagt av ilpo
När man ser vad vissa flickor går och gifter sig med, inser man hur oerhört de måste avsky att behöva försörja sig själva.

Citat

Inlagt av ilpo
Varför lägger en kvinna ned tio års arbete på att försöka ändra en mans vanor och klagar sedan över att det inte är samma man som hon gifte sig med?

Fredagstime!

Inlagt av ilpo

Det var en gubbe och gumma som satt på en parkbänk med spjälor.
Då säger gubben:
- Jag måste pissa...
- Stick ner den mellan spjälorna då, sa gumman.
Gubben gjorde så och gumman blev nyfiken hur stor den var, så hon kände efter med handen i smyg.
- Har du två? utbrast hon.
- Nej, men jag blev skitnödig också

citat

Inlagt av ilpo
Mitt förhållande till det vackra franska språket är ungefär som förhållandet till min hustru. Jag känner dem, jag älskar dem, men jag behärskar dem inte.

Fredaxfräckis..

Inlagt av ilpo

En man som suttit 15 år i fängelse lyckas rymma. Han finner ett hus som han bryter sig in i eftersom han behöver pengar och vapen. Han hittar ett ungt par i sängen och beordrar mannen att kliva upp, varpå han binder honom vid en stol. Medan han binder kvinnan böjer han sig framåt och kysser henne i nacken. Sedan går han ut på toaletten. När han är borta säger mannen till hustrun: - Den här mannen är en förrymd fånge, se på hans kläder. Han har nog suttit länge i fängelse och inte sett en kvinna på länge.

Nalle Puh

Inlagt av ilpo
När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.

Nalle Puh

Inlagt av ilpo
När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra.

Fredagsfräckis....

Inlagt av ilpo

Paret låg i sängen,o hon tyckte att han var oföretagsam.
- Jag fryser, sa hon, kryp över mej och värm mej lite på andra sidan.
Manövern upprepades några gånger,men ingenting hände.....
- Har du inte märkt springan jag har mellan benen?;frågade flickan.
- Åh jäklar, sa killen, då är det väl därifrån det drar då.....

Nalle Puh

Inlagt av ilpo
För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig

Nalle Puh

Inlagt av ilpo
När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig.

Nalle Puh

Inlagt av ilpo
Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

Fredagsfräckis

Inlagt av ilpo

Det var en kille som plötsligt blivit impotent. Efter flera veckors frustration bröt han till slut ihop och gick till läkaren.
Efter en grundlig undersökning säger doktorn:
- Jag har dåliga och goda nyheter. De dåliga är att musklerna runt din penis har förtvinat, och det är tyvärr obotligt.
- Och de goda nyheterna? frågar mannen, med paniken i halsgropen
- Det finns en experimentell behandling, ...men det kan slå fel. Den går ut på att man implanterar musklerna från en elefantunges snabel i penis.
Mannen tänker över saken och säger så: