augusti 2012

Onsdag 22 Aug 2012...Regn och höstkänning

Inlagt av ilpo

Så var det dax igen...det välbekanta ljudet av strilande regn...lite vinande från vinden som förstärker intrycket av annalkande höst.Det är bara temperaturen som håller stånd mot den kommande första månaden. Vi ska väl ändå hålla hoppet uppe att September ska bli en vacker sensommar månad och inte en ruskig första höstmånad...men just nu verkar lågtrycken fira triumfer så det blir lite matlagning istället..

Gräddstuvad Pannbiff med tomat och paprika blev det idag....

Fredagsfräckis....

Inlagt av ilpo

Det var en gång 2 bögar som åkte på studieresa.
När alla hade somnat så blev den ena bögen lite sugen.... Den andra bögen tyckte det inte var någon bra ide, med tanke på att de inte ville väcka de andra resenärerna.
- Äsch, sa den första bögen, ingen kommer att vakna, kolla här och skrek:
- Någon som har eld? Se... Ingen som vaknar.
Aja, tänkte den andre och dem satte igång att ha sex.
Morgonen efter frågade reseledaren:
- Har alla sovit bra?
Då sa en man:
- ...neej... jag har frusit hela natten.
Reseledaren:

Fredaxs fräckis

Inlagt av ilpo

Den äkta maken ringde hem till sin fru och sa: – Du, jag har blivit tillfrågad att hänga med på en fisketur till Canada med min chef & en del av hans vänner. Det är ett bra tillfälle för mig för att få den befordran som jag väntat på, så packa tillräckligt med kläder för en vecka och ställa fram mitt spö och fisklåda. Vi kör från firman så jag kommer förbi och hämtar upp mina saker. Förresten, glöm inte att packa ner min blå sidenpyjamas? Frun tänkte: "Det låter lite konstigt” men som vanligt var hon den goda hustrun, och gjorde vad han bad om.

Onsdag 8 Aug 2012.......Irish Coffe och 540 spänn....

Inlagt av ilpo

Lund....en trevlig stad att vandra i. Vi försöker spendera en dag där varje år och sålunda även i år....Tanken var att ta Öresundståget till Ströget men den tanken dog snabbt när prislappen för en T.O.R resa dök upp i automaten på stationen i Lund....540:-.......Nej tack...Det fick bli Indisk restaurang i Lund och efter det en Irish Coffe på Olearys.....116:- var väl ett normalt pris för en sådan...

Fredax fräckis..

Inlagt av ilpo

- Min man är 300% impotent.
- Va?! säger väninnan. Inte kan man väl vara 300% impotent?
- Joo då.. igår var han bara 100% impotent men så ramlade han i morse, bröt alla fingrarna och bet av sig tungan!


Finnen hade kört...