maj 2019

Dagens Citat

Inlagt av ilpo

Att komma ihåg att du ska dö är det bästa sättet att undvika tankefällan att du har något att förlora. Du är redan naken. Det finns ingen anledning att inte följa ditt hjärta.

Läkarbesök

Inlagt av ilpo

En ung kvinna går till läkaren.
- Vad kan jag hjälpa dig med?
- Joo, jag har så ont, jag tror jag har brutit varenda ben i kroppen.
- Men snälla du, det är ju inte möjligt, säger läkaren.
- Jo visst, titta här, svarar hon, petar sig på axeln och skriker till. Sen petar hon sig på vänsterarmen och skriker till igen. Hon fortsätter att peta sig lite här och var medan hon tjuter - Aj aj aj - och till slut tystar läkaren henne och frågar vänligt:
- Du, du är blond egentligen eller hur?
- Ja, hur visste du det?
- Jo, det är fingret du har brutit...

Skilda semestrar

Inlagt av ilpo

I år ska Arne och jag fira semester på skilda håll i år.
- Jaså, var då någonstans?
- Jo, jag ska röja upp på vinden och Arne ska måla om i källaren.

Apotek

Inlagt av ilpo

En ung kille kommer in på apoteket för att köpa en kondom. Det är första gången han köper något sådant och han känner att han vill berätta varför för apotekaren.

"Jag skall hem till min flickvän på middag och träffa hennes familj för första gången ikväll och jag är nästan säker på att jag sedan kommer att tillbringa natten med henne"

Precis när killen skall betala så ber han om en kondom till.

Han förklarar: "Min flickväns syster flörtar med mig ibland och jag är säker på att hon gillar mig. Kanske har jag tur även med henne i natt"

Bruden...

Inlagt av ilpo

En 70-årig brudgum och hans 25-åriga vackra brud orsakar många höjda ögonbryn när de checkar in på ett hotell. Prick klockan åtta morgonen efter spatserar 70-åringen in i frukostrummet medan han visslar en glad trudelutt. Han sätter sig vid ett bord och beställer frukost med ett strålande leende mot servitrisen.
En kvart senare vinglar hans unga fru in på rangliga ben. Hon har stora påsar under ögonen och hennes hår står åt alla håll. Hon ser så bedrövlig ut att en servitris rusar fram till henne:

Ett skratt förlänger livet...

Inlagt av ilpo

En liten tjej frågade sin mor om hur barn egentligen kommer in i mammornas mage. Det ville förstås inte mamman berätta sådär rakt ut, och därför kom hon på en ide.
- Ikväll när din syster kommer hem med sin nya pojkvän, ska du gömma dig under hennes säng och höra på vad som händer. Då får du veta hur det går till.
Inte världens bästa idé kanske, men det bästa hon kunde komma på i hastigheten. Dagen efter gick hon in till sin yngsta dotter och frågade hur det hade gått till, och hon var rätt nervös.

Söndag den 12 Maj 2019....Helgen slut

Inlagt av ilpo

En trevlig helg där vi på Lördagen åkte in och kollade Kallhäll , Kungsängen och jakobsberg sen körde vi via Barkarby station till Vällingby. Vi var inne på en affär som hette Världens mat. Intressant. En massa olika sorters mat från stora delar av världen. Kul att kolla på. Sen tog vi och spontanåkte till pojkarna och vilken tur vi hade ..bägge var hemma. Vi hämtade pizza och hade allmänt trevlig samkväm innan vi körde hem till Västerås igen. En lyckad Lördag.

Dagens Citat

Inlagt av ilpo

Svenskarna är ett obehagligt och avundsjukt folk. Så fort någon tenderar att växa ett huvud högre än någon annan står där genast en grupp med hammare beredda att banka ner honom igen

Fredag 3 Maj 2019

Inlagt av ilpo

Idag är det städdag och ska handla lite. På Hälla som vanligt på fredagar. Har varit lite pussel med teckna nytt elabonnemag,bostadsrättillägg på försäkringen och säga upp TV kanalerna, men nu borde allt vara fixat. Beställt slutstädning och kontroll samt bokat lastbil.

Maj månad och det snöade igår...lite skillnad mot förra veckan då det var nästan 20 grader varmt...

Annars rullar det på med pojkarna i Sth och vi här. Dom var på besök för påskmiddag för ett par veckor sedan. Det är så smidigt när det bara tar en timmes resa.