oktober 2017

Onsdag den 11 Okt 2017 Rullar på.

Inlagt av ilpo

Idag vaknade man till ett molnigt och höstlikt Västervik. Tog mej i kragen och satte igång med uppgift 4 på Geopolitiken. Gick faktiskt bra när man väl kom igång. Avverkade under dagen 1 kap av sammanlagt 5, fast det var ett tungt kapitel.Får ta nästa imorpn. Sedan ett ryck med Micco och vi gick 12 km faktiskt utan regn fast ruggigt och kyligt var det. Sedan en sista lunch på Thai hoa. Räcker med Thaimat denna veckan känner jag nu. Kämpade på med städningen och körde en runda i sovrummen och ovanvåningen som nu verkar vara klar.

10 Okt 2017. En fin Tisdag i Västervik

Inlagt av ilpo

Idag gick jag och Micco 12 kms rundan. Vi kom iväg redan vid 08 så vi var hemma redan vid 10,30. Mentalt urlakad just nu skulle ha tagit tag i uppgift 4 på Geopolitik men inspirationen och ett provisoriskt databord lockar inte just nu. Får se om jag kan ta några timmar imorgon istället.Städningen av villan går vidare. Övervåningen klar plus två av sovrummen..Frysen tömd och urstädad. Hittade ett speciellt medel för kyl o frys och det funkar faktiskt toppen. Idag blev det mat på Tha Hoa i stan. Inte riktigt lika bra som när vi var i Västerås o åt i stan men det får duga sista veckan här.

9 okt 2017..Nu kommer hösten

Inlagt av ilpo

Märkte att solen går ner betydligt tidigare nu. Redan 18.05. Och upp orkar den inte förrän kl 07.14...raska steg mot vintern nu. Skönt att man har en GC resa bokad i slutet på året så har man nåt o se fram emot. Har börjat städa ur huset i Västervik nu. Garaget och uterummet blev klart idag. Imorgon ger vi oss på ovanvåningen. Hann med rutorna oxå idag vilket var skönt. Körde bort ytterligare en last med skräp till återvinningen. Samtidigt försöker jag bringa reda i den bokade garageplatsen i Västerås.