oktober 2016

Onsdag 26 Okt 2016

Inlagt av ilpo

Onsdag och lite småpyssel. Var nere i hallen och spelade 8 serier. 670 och sedan 712. Sedan var det lite pyssel med att ställa iordning småfågelmatningen. Dom börjar komma fram nu:

 

Tisdagen den 25 Okt 2016.

Inlagt av ilpo

Tisdag igen och fortsatt dåligt väder med småspik i luften. Inte ens Micco gillar att vara ute i regnet. Han är hellre inne o gosar.Lunchade ute på Thai hua. Kyckling o grönsaker är numera en livrätt istället för korv o färsrätter...Vädret börjar slå om och man blir snabbt påmind om att bilen är kall på morgonen. Ska in med den nästa vecka och få värmare monterat. Det som saknas är ju en kupevärmare så jag var iväg idag och köpte en på Biltema.En liten smidig sak bara 45 mm tjock. Monterade fast den i kupen idag.

Måndag 24 Okt 2016...normala rutiner igen

Inlagt av ilpo

Efter en skön veckas semester är man tillbaks så sakteliga i normala rutiner igen. Det var otroligt skönt att kunna flyga från Norrköping istället för Arlanda, speciellt när vi landade 25 minuter försenade på Lördagskvällen,det gjorde inte så mycket då transfern till Västervik bara är 1 1/2 timme. Måndag innebär Lunch i Bowlinghallen och lite vattendramatik.

Söndag 23 Okt 2016 Då var man tillbaks...

Inlagt av ilpo

Efter en skön och avkopplande semester på Gran Canaria. Denna gång var vi i San Augustin på ett lägenhetshotell som hette Los Manuels..eller nåt sånt. Väldigt nära YUPi köpcentrum där alla svenska barer finns.

Som vanligt besöktes en del stamställen. Bl a den som vi fortfarande inte vet vad den heter men eftersom kyparen som jobbar där heter Janne och är från Gävle kallade vi stället kort och gott ''Jannes''.

 

Mån-Tis 10-11 Okt 2016

Inlagt av ilpo

Måndagen var som vanligt en uppsamlingsdag från helgen med tvätt o diskning mm. Fick bli kyckling med stuvadspenat idag.Danskurs som vanligt på kvällen. Vi passade på att anmäla oss till både gammeldans med start den 14 nov och en heldag i foxtrot den 19/11. På tisdagen var det en tidig uppgång och jag lyssnade igeom en föreläsning om Islam. Sedan gick vi med hustrun till hennes jobb och fortsatte sedan hemåt, totalt 7 km..Samlade ihop sopor och körde det till tippen.

Mån-Ons 3-5 Okt 2016.

Inlagt av ilpo

Måndagen bjöd på danskurs som vanligt. Sedan på Tisdagen var det bowlingträning igen och 706 var ok. Följde upp det på Onsdagen med 744. Helt ok. Vädret har slagit om med betydligt kyligare väder.Nu är tomaterna på upphällning. Äpplen och plommonen är slut redan..Studierna går vidare med religionsvetenskap och nu går vi in på Islam.På Onsdagen tog jag och Micco en promenad. Vi tog cykelrundan  c:a 10 km och trots det kyliga vädret badade Micco i havet...Inget stoppar honom...

Fre-Sön 30 sept-2 Okt 2016

Inlagt av ilpo

Fredagen löpte på fint .Vi tog en längre promenad , jag och Micco, vi gick vad vi kallar Jenny rundan c:a 7 km lång. På Lördag morgon var det dags för att ta 35:an till Vimmerby redan klockan 06.15. I Vimmerby byte till kustpilen till Linköping och därifrån med SJ till Stockholm central. Sedan Tunnelbanan till Skanstull och Svenska Bowlingförbundets årsmöte på Hotel Clarion.REsan gick faktiskt utan förseningar vilket förvånade mej lite. Årsmötet gick bra och jag blev invald som ledamot i Svenska bowlingförbundets styrelse på 2 år. Ska bli intressant.