april 2011

Fredagsfräckis

Inlagt av ilpo

Janne Nilsson gick till läkaren för att hämta sin frus testresultat.

Receptionisten: Vi är ledsna, men det har blivit en olycklig sammanblandning. Vi har sänt proverna till labbet men samtidigt skickade vi prover från en annan fru Nilsson och nu är vi inte säkra på vilket prov som är vilket. För att vara ärlig, så vet vi inte om det är dåligt eller mycket dåligt.

- Vad menar du? säger Janne Nilsson.

Receptionisten: Jo, det ena testsvaret visar på Alzheimer, det andra på AIDS och vi vet inte vilket test som hör till vilken fru Nilsson.

Påsk 2011....Inte bara vit jul....

Inlagt av ilpo

Den var vit. Man kan undra vad kostnaden 65:- fördelas på...egentligen..Lagom djup kunde varit större men den fanns bara i en storlek..

 

När var det senast en sådant här fantastisk Påsk? Jag kan inte minnas det själv i alla fall. Grillningen har varit i full gång hela helgen och avverkat både Fläskfile,korv , sill, Makrill och Lax.

Påsk fräckis special....

Inlagt av ilpo

En ung tjej beklagar sig för sin mor genom att erkänna att hon inte har haft mens på över två månader. Den oroliga modern tar med sig dottern till doktorn varpå det konstateras att dottern är gravid.
-Vem är svinet? Jag kräver att få veta. ......Du måste berätta om detta för din far osv., maler modern på när de är på väg hem i bilen.

Fredag och dax för Fredagsfräckis!!

Inlagt av ilpo

En blind man kommer in på en brädgård i den lilla staden och frågar om han kan få tala med förmannen. När förmannen kommer fram säger den blinde:
- Goddag, jag undrar om ni har något ledigt arbete åt mig?
- Men ni är ju blind, då kan ni ju inte arbeta åt mig?
- Jodå, säger mannen. Jag kan känna igen vilket trästycke som helst bara genom att lukta på det, och dessutom säga hur stort det är.
Förmannen ser tvivlande ut och säger att det måste han se innan han tror på det, så han hämtar en tvåmeters björk från en brädhög och håller upp under mannens näsa.

Fredags fräckis!!

Inlagt av ilpo

Hans gyllenbruna kropp ser perfekt ut, konstaterar han. Men han bli förskräckt när han ser att han är vit som lakan i skrevet efter att har solat med badbyxor på. Irriterat bestämmer han sig för att gå till stranden och jämna ut solbrännan.
Han hittar en avlägsen del där han är alldeles själv. Sedan klär han av sig och gräver ned sig i sanden så att bara höftpartiet sticker fram.
Det tar inte lång tid innan två gamla damer kommer promenerande och ser den vita snoppen som svajar i vinden.
Den ena damen petar på den med sin käpp och säger med en trött suck:

Citatet

Inlagt av ilpo

Alla vill över staketet där det är lägst.Den är klokast som väntar tills dom andra har trampat ner det.

Lördag den 9 April 2011..Utställningen

Inlagt av ilpo

I dag var det dax för utställning för Micco. Denna gång i Varberg. Tidig uppgång och avfärd kl 06,30 på lördagsmorgonen.  Bäst i junior hane blev det men tyvärr inte chans att gå upp på CK:t denna gång. bara att ta nya tag. Antagligen var det brist på ''action'' som kritiken säger och det får föraren ta på sej ( Jag) , till försvar ska sägas att jag inte var beredd på att visa honom men p.g.a vissa omständigheter var jag tvungen att visa han själv..får nog gå en kurs..

Micco's kritik:

Fredagsfräckis!!

Inlagt av ilpo

En tjock bonde hade problem att tillfredsställa sin fru.
Han beklagar sig inför en vän och menar att han blir
för varm och svettig för att hålla på tills frun kommit.
Han får då rådet att låta en av drängarna stå och fläkta när dom har sex.
Nästa gång det är dags för sex kallar han in en
storvuxen, mörkhyad dräng i sängkammaren.
Bonden bestiger frun och drängen står bredvid och fläktar. Trots fläktandet blir bonden för varm och svettig och frun är helt oberörd.

Ledarskaps citat

Inlagt av ilpo

Människor blir förbryllade när dom ser hur lite en skicklig ledare gör och hur mycket som ändå blir gjort.Men ledaren vet att det är så det fungerar. Ty när ledaren börjar göra för mycket,är det dags att gå tillbaka till sitt centrum och inre tystnad,för det ger balans. Balans skapar ordning. Där det finns ordning finns lite att göra.

Måndag 4 April 2011. Unga forskare Stockholm...

Inlagt av ilpo

Åkte upp och överaskade Jimmy som tävlade på Tekniska museet  i Unga forskare. Totalt deltog 48 lag i tävlingen så det blir spännande att se hur det går.Många fina arbeten fanns att beskåda.En stor del inom Biologi.Måste vara svårt att vara jury och värdera alla mot varandra inom så skilda ämnen.

Stockholm var sej likt. 240:- för arlandaexpressen samt 30:- för stadsbussen mellan museet och centralen....men det var roligt att vara uppe och se mässan.

lördagsfräckis..

Inlagt av ilpo

Det var den gamle bonden som skulle lära upp en ung dräng att köra skördetröskan ute på ängen.

Bonden satte sig på tröskan och körde iväg medans drängen satte sig på en sten och tittade på.

Efter ett par vändor så lyfte helt plötsligt bonden tröskverket och körde ett par meter sen satte han ner det igen, färden fortsatte.

Efter ett tjugotal meter hände samma procedur igen och drängen tittade på och frågade förundrat bonden varför han gjorde så,

Bonden svarade: Jo på det närmsta stället hade jag min första sexuella upplevelse.

Fredag 1 April..Nya tider.........Nya bilder

Inlagt av ilpo

Så genomgick man 1 April utan för en gångs skull bli lurad...Däremot hade Fredagen det positiva med sej att uppgraderingen av kamera kunde göras. Har sedan ett par år haft en Sony Alpha 200, som i sej är en utmärkt instegskamera. Den sista tiden har motiv valen gjort att begränsningar har märkts av mer och mer. Efter noggran sondering mellan Canon och Nikon föll valet på...Sony Alpha 55.....

Dax för Fredagsfräckis!!

Inlagt av ilpo

George Bush fick en hjärtattack och dog varvid han kom till helvetets port där stod Djävulen och väntade på honom. Djävulen hälsade honom välkommen och sade:
"Jag har ett litet problem! Du finns med på min lista men jag har lite ont om plats här inne. Eftersom du definitivt hör hemma här så har jag ett förslag.
Jag har tre personer som inte riktigt platsar lika bra som du, här i helvetet. Jag tänkte faktiskt låta en av de tre gå och låta dig ta deras plats.