Fredagsfräckis!

Tolv blivande präster...

...hade studerat hårt i många år för att bli präster och nu stod de spritt språngande nakna i klosterträdgården inför det slutliga provet.

Framför dem stod en enormt sexig, storbystad, ung modell iförd minimala kläder.
Provet bestod av att den sexiga modellen skulle dansa framför prästkandidaterna som var och en hade en liten klocka fäst med en gummisnodd runt sitt könsorgan.

Hördes klockan hade man sumpat sin chans att bli präst eftersom man då inte var fri från syndiga tankar. Den oemotståndligt vackra modellen började dansa framför den första kandidaten men inte ett ljud hördes.

Hon fortsatte vidare till nästa, men inte ett ljud hördes där heller.
Hon dansade framför hela ledet, ner till näst siste man, utan att få en reaktion.
Men när hon började dansa för den siste prästkandidaten i ledet hördes först en liten ringning som växte och växte, tills klockan slutligen ringde och plingade så mycket att den föll till marken. Den fruktansvärt generade unge mannen böjde sig snabbt framåt för att plocka upp klockan. Då började de 11 andras klockor att ringa...


Kvinnan i dildoaffären:

- Vad kostar den gröna?
- 149:-
- Den svarta då?
- 298:-
- Å den i silver?
Då ropar expediten in mot lagret:
- Åke, säljer du din termos?


Drängen var ute...

...med bonden på åkern och jobbade, efter ett tag så hände det så illa att drängen blev stungen på snoppen av en geting. Han skrek högljutt av smärta, då sa bonden: Gå in i stugan och stoppa snoppen i filmjölk, det lindrar. Drängen gjorde som bonden sa och när han stod där med snoppen i en skål med filmjölk kom pigan in. Hon står och stirrar med stora ögon på drängen och skålen men säger ingenting under en lång stund. Drängen tröttar tillslut och säger till pigan: Har du aldrig sett en snopp förut? Jo svarar pigan, men jag har aldrig vetat om hur ni laddar den...