Veckans fräckisar...

Nr 1

CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar.
Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."
"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.

Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "

Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet.
Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst.

Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa...

"Pistolen är ju laddad med lösa skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"

nr 2..

Så var det damen som besökte resturanger, danser och allt annat där det skulle vara möjligt att få med en karl hem. Allt verkade omöjligt så hon beslöt att ta vägen förbi charkuteributiken för att ordna sin herdersstund själv. Väl hos slaktaren pekade hon på en rejäl falukorv och bad att få 40 cm av den. Slaktaren mätte och skar av, men innan han packade in den frågade han damen om han skulle skiva upp den. Då lyfte hon på kjolen och frågade " Tror du det här är någon jädra CD-spelare eller"