Fredagsfräckis

Det är måndag morgon och Sture kommer in på kontoret med ett stort bandage runt huvudet.
- Vad är det som har hänt? frågar hans kollegor.
Sture sätter sig med en suck vid sitt skrivbord och svarar:
- Jag spelade golf med min svärmor igår och på tredje hålet slog hon bollen rätt ut i en kohage.
Envis som hon är ville hon till varje pris leta reda på bollen. Och vi letade i säkert en kvart men såg inte skymten av någon boll, bara en gammal ko som stod där och idisslade.
Men min svärmor gav sig inte utan krävde att vi skulle leta vidare, och vi letade i en kvart till utan att hitta bollen.
Jag hade just bestämt mig för att bara strunta i alltsammans när det slog mig att bollen kanske hade letat sig in i någon öppning på kon.
Och mycket riktigt, när jag lyfte på kons svans så satt bollen fast där i ändan på den.
Jag ropade till min svärmor:
- Titta här! Ser inte det här ut som din?
Det var då hon klippte till mig i pannan med en järnfemma


Sven, 4 år, vaknar mitt i natten och är kissnödig. På vägen till toan passerar han föräldrarnas sovrum, dörren på glänt, han kikar in och går vidare till toan. Han står där sömndrucken och kikar ner när han kissar, skakar på huvudet och säger, "..och hon gnatar på att jag inte ska suga på tummen"


Bonden Persson hade en tjur som inte uppfyllde sina plikter mot korna. Persson kunde inte begripa varför och frågade veterinären. Denna skrev recept på en medicin till tjuren, som garanterat skulle få den intresserad utav korna igen. Persson fann till sin förvåning att veterinären hade rätt. Tjuren blev som omvänd. Grannen bonden Jonsson, som iakttagit förändringen frågade Persson:
- Det är fantastiskt, som tjuren har förändrat sig! Vad har du gett honom för undermedel?
- Ja, inte vet jag vad det var för medicin, som veterinären skrev ut, svarade Persson. Men den smakar sirap!


Den arga mamman frågar sin dotter:
- Nå vems fel är det att du är med barn?
- Pappas, svara dottern.
- Pappas, utbrister mamman förskräckt.
- Ja, för när min kille skulle dra ut den, så kom pappa och sparka honom i röven!!!!!


En dam satt på tåget, då hon i samma kupe fick syn på två män som hon fann extremt attraktiva. Det hon inte visste var att båda var blinda. Damen började dansa en erotisk dans, och lät det ena plagget falla efter det andra. Ingen reaktion! Damen blev fruktansvärt otålig, klättrade upp, särar på benen och satte musen över näsan på den ene mannen. Då vrider han huvudet mot den andre och säger:
- Du, nu är vi i Skutskär!