Fredagsfräckis..

Olle hade en storebror...

...som varje kväll körde ut i sin trimmade Amazon. Eftersom Olle
var väldigt nyfiken av sig så gömde han sig i baksätet för att få reda på vad storebror
gjorde. Han for till korvkiosken, gick ut en stund, kom tillbaka, men då hade han en
flicka med sig. När de hade kört ut på landsbygden så frågade Olles storebror:
- Vill du?
Flickan svarade:
- Nej jag vill inte.
Olles storebror öppnade dörren till passagerarsidan och sa:
- Gå hem då.
Jaha, tänkte Olle; det är så det går till. Nästa dag tog Olle sin trehjuling
till sandlådan, efter en stund hade han fått tag på en flicka som ville följa med på flaket.
Han körde en bra bit från sandlådan, sen vände han sig om och sa:
- Vill du?
Flickan svarade:
- Ja!! Jag vill!
Olle blev lite konfundersam men till slut sa han:
- Då ska du nog ta trehjulingen, så går jag hem.


Tolv blivande präster...

...hade studerat hårt i många år för att bli präster och nu stod de spritt språngande nakna i klosterträdgården inför det slutliga provet.

Framför dem stod en enormt sexig, storbystad, ung modell iförd minimala kläder.
Provet bestod av att den sexiga modellen skulle dansa framför prästkandidaterna som var och en hade en liten klocka fäst med en gummisnodd runt sitt könsorgan.

Hördes klockan hade man sumpat sin chans att bli präst eftersom man då inte var fri från syndiga tankar. Den oemotståndligt vackra modellen började dansa framför den första kandidaten men inte ett ljud hördes.

Hon fortsatte vidare till nästa, men inte ett ljud hördes där heller.
Hon dansade framför hela ledet, ner till näst siste man, utan att få en reaktion.
Men när hon började dansa för den siste prästkandidaten i ledet hördes först en liten ringning som växte och växte, tills klockan slutligen ringde och plingade så mycket att den föll till marken. Den fruktansvärt generade unge mannen böjde sig snabbt framåt för att plocka upp klockan. Då började de 11 andras klockor att ringa...

linje.jpg

Andersson låg för döden...

...och hustrun vakade. Hon säger. - Om jag är dig otrogen,innan vi ses hos Sankte Per, så skall du snurra ett varv i graven. Mannen dog 34 år gammal. Åren gick, och så var det dags för kvinna att knacka på hos Sankte Per. - Jag söker min man Sven Andersson. -Vi har tusentals Sven Andersson här uppe. Ingen särskilt egenskap som jag kan gå på. -Nej, bara att han skulle snurra ett varv i graven, varje gång jag var otrogen. -Jassååå, den Andersson. Han har vi som fläkt i matsalen.


En flintskallig man...

...kommer in på puben. Han ser en långhårig man som kommer fram och säger: -Ifall du vill ha mycket hår så gå ner en trappa till kvinnan i "hemliga rummet" och gnugga huvudet i musen på henne. Mannen gör som han blivit tillsagd och två dagar senare växer håret ut. Nästa gång han besöker puben ser han en flintskallig man bakifrån och tänker att han ska ge honom samma tips. Han går fram och knackar honom på ryggen. När han vänder sig om så har han väldigt mycket skägg. Då ropar mannen: - DIN JÄVLA GOTTEGRIS!