Fredagsfräckis

Det var en kvinna som hette Lina som skulle börja på sitt första jobb. Hon hade fått jobb på ett analysföretag, men det visade sig att hon skulle analysera gödselprover. Eftersom Lina var väldigt bortskämd och fåfäng så ville hon slippa detta "skitjobbet", så hon gick till sin chef, Nisse, och frågade om hon kunde göra något annat. Vad kan du tänka dig att göra för andra arbetsuppgifter, frågade Nisse. Lina tänkte efter och det enda hon var bra på är att rida hästar så hon tänkte för sig själv, jag kan ju rida honom och sen ge honom en avsugning som grädde på moset. Sä hon säger till honom: Jag är en jätteduktig ryttare, jag har en häst som jag rider några dagar i veckan så jag hade tänkt rida dig som den hingst du är och sen suga av dig, jag har inte lika stor erfarenhet av det men jag håller på och lär mig. Nisse som hade undrat vad hon ville göra istället för att analysera gödsel blev lite chockad, men Nisse som började bli lite till åren kommen tänkte att en sådan här chans kommer inte igen, så han sa okej. Han går och låser dörren och klär av sig och lägger sig på soffan. Hon klär också av sig och hoppar sen på och börjar rida honom, efter ett tag hoppar hon av och börjar suga av honom, hon suger, och suger ända tills han kommer. Efter att ha svalt det, säger hon: Var det allt? Min häst ger mycket mer........

En kurvig dam kom en dag in i ett skrädderi och ville ha ett par byxor måttsydda. Biträdet satte igång att mäta, men han hade aldrig förut tagit mått för innersömmen på en kvinna som hade kjol. Han gick in till chefen och bad om råd.
- Enkelt, sa chefen, då använder man inte måttbandet utan meterlinjalen. Stick upp den under kjolen tills det tar emot, dra bort det våta från det torra och lägg till sex centimeter för upplägget!

Erik hade det lite besvärligt ibland, eftersom han stammade. En kväll följde han sin tjej Alice hem. De kom så långt att de hamnade i sängen och Alice drog Erik över sig och juckade.
- Ja... ja... har inget... gu... gu... gummi!
- Det gör inget, sa Alice. Säg till när det är dags för dig så knuffar jag bort dig.
Så körde de igång. När Erik kände att det var på gång sa han:
- N... n... n... n... nn... n... nyss!

Varför äter inte Blondiner frukt varje dag???
..Dom är rädda för att bli befruktade......