Blogg för ilpo

Läkarbesök

En ung kvinna går till läkaren.
- Vad kan jag hjälpa dig med?
- Joo, jag har så ont, jag tror jag har brutit varenda ben i kroppen.
- Men snälla du, det är ju inte möjligt, säger läkaren.
- Jo visst, titta här, svarar hon, petar sig på axeln och skriker till. Sen petar hon sig på vänsterarmen och skriker till igen. Hon fortsätter att peta sig lite här och var medan hon tjuter - Aj aj aj - och till slut tystar läkaren henne och frågar vänligt:
- Du, du är blond egentligen eller hur?
- Ja, hur visste du det?
- Jo, det är fingret du har brutit...

Söndag den 12 Maj 2019....Helgen slut

En trevlig helg där vi på Lördagen åkte in och kollade Kallhäll , Kungsängen och jakobsberg sen körde vi via Barkarby station till Vällingby. Vi var inne på en affär som hette Världens mat. Intressant. En massa olika sorters mat från stora delar av världen. Kul att kolla på. Sen tog vi och spontanåkte till pojkarna och vilken tur vi hade ..bägge var hemma. Vi hämtade pizza och hade allmänt trevlig samkväm innan vi körde hem till Västerås igen. En lyckad Lördag.

Fredag 3 Maj 2019

Idag är det städdag och ska handla lite. På Hälla som vanligt på fredagar. Har varit lite pussel med teckna nytt elabonnemag,bostadsrättillägg på försäkringen och säga upp TV kanalerna, men nu borde allt vara fixat. Beställt slutstädning och kontroll samt bokat lastbil.

Maj månad och det snöade igår...lite skillnad mot förra veckan då det var nästan 20 grader varmt...

Annars rullar det på med pojkarna i Sth och vi här. Dom var på besök för påskmiddag för ett par veckor sedan. Det är så smidigt när det bara tar en timmes resa.

Tisdag 9 April 2019

Tja..Våren kom i förra veckan med strålande sol och värme och idag var den som bortblåst..-1 grad när jag gick med Micco till dagiset. Nu blåser det kalla vindar och våren verkar avlägsen. Men vi går väl så sakta mot våren och värmen...Inflyttning i den nya lägenheten är den 27/6 och i veckan ska vi på informationsmöte om ditten och datten...Telia trippelplay o lite sånt. I veckan är det även föreningsstämma för bostadsrättsföreningen så det får man väl också gå på.

13 Jan 2019..

Då går vi sakta mot ljusare tider..imorgon går solen upp 08.39 och ner 15.25......dagen är 4 minuter längre än föregående dag ....superskönt!

Vi var en vecka på Teneriffa och gick 144 000 steg och drack o åt gott..nu ser vi fram mot den 2/3 då vi åker en vecka till San Augustin,,sen jobbar vi lite o åker till mallorca 2 veckor i Juli!

Tisdag 25 Dec 2018

Ja då har det äntligen vänt... solen upp 08,53 och ner  14.54.....och imorgon är dagen 1 minut längre då solen går ner 14.55 !

Vi firade julen hos pojkarna i Stockholm, trevligt med Kalle,julskinka och lite spel. Micco har jullov hos Jimmy redan nu.  Själva drar vi till Teneriffa som en fin start på år 2019! , visserligen bara en vecka men ändå. Imorgon är det dags för Eckerölinjen igen, denna gång sen avgång från Eskilstuna.Får väl hoppas att väglaget inte är så tufft som sist med svartis och halka...

Söndag 16 Dec 2018

Söndag igen och nu märks det verkligen att vi närmar oss midvintern...lite halvljus mitt på dagen det är allt man ser av solen..upp 08.49 och ner 14.49.......i bästa fall sex timmar av icke totalt mörker..

Denna tiden på året är den tristaste och mörkaste...men det kan bara bli ljusare nu!

Ser fram åt den 2/3 då vi ska åka på semester en vecka till holmarna!

Sidor

Prenumerera på RSS - Blogg för ilpo