Blogg för ilpo

Obducenten....

Advokaten:
- Doktorn, innan ni gjorde obduktionen, letade ni efter någon puls?
Obducenten:
- Nej.
Advokaten: - Kollade ni blodtrycket?
Obducenten:
- Nej.
Advokaten:
- Kollade ni om patienten andades?
Obducenten:
- Nej.
Advokaten:
- Så ni menar att patienten kunde ha levt då ni påbörjade obduktionen?
Obducenten:
- Nej.
Advokaten:
- Hur kan ni vara så säker på det?
Obducenten:
- För att hans hjärna fanns i en glasburk som stod på mitt skrivbord.
Advokaten:

Fredagsfräckisen

Perra var ute och körde bil när en ursnygg tjej i åtsittande shorts och minimal top stod och liftade vid sidan av vägen. Som sann gentleman stannade Perra och erbjöd henne skjuts.
Väl i bilen började han flörta med henne. Hon var med på noterna och när hon märkte att det blev trångt i Perras byxor tog han fram hans mandom och började hantera den.
Perra blev givetvis distraherad av detta och det bar sig inte bättre än att körde av vägen och körde in i ett träd med en ordentlig smäll.

Fräckisen

Det medelålders äkta paret gör sig i ordning för att gå tills sängs.
Frun ställer sig naken framför den stora sovrumsspegeln och säger bedrövat:
- Älskling, jag ser en gammal kvinna i spegeln. Ansiktet är rynkigt, tuttarna hänger till midjan och min rumpa säckar en kilometer. Jag har feta ben och armarna är sladdriga...
Hon vänder sig till sin man:
- Säg något positivt så jag mår bättre.
Mannen:
- Det är i alla fall inget fel på din syn...

26 Jan Söndag 2020 Min kompis Busschauffören...

Jag har en kompis som kör buss.

Han brukar berätta massor av episoder ur vardagslivet. En del saker hade jag nästan inte trott på om inte han hade upplevt dom..

Dom tre vanligaste ursäkterna för att slippa betala biljett brukar vara:

-Mitt kort är tomt, kan jag få åka med till stationen så laddar jag det där?...( jaha men turen dit, hur ska du betala den då?)

-Oj då är kortet tomt..Det måste vara fel..Jag laddade det igår.....

- Jag ska ju bara en hållplats...

Den siste krigaren..

Hiroo Onoda, så hette den japanske underrättelseofficer som först 1974 godtog att kriget var slut. Andra världskriget, alltså. Under kriget blev han satt på den filippinska ön Lubang för att där föra gerillakrigföring med sitt förband. Ensam kvar vägrade han tro på att kriget var slut och fortsatte med denna krigföring. Att kriget skulle vara slut tog han som amerikansk propaganda och de amerikanska bombflygplanen som flög över Vietnam var för honom ett bevis på att kriget fortfarande höll på.

Busschaufför

En nybliven busschaufför krockade på sin första busstur. Polisen kom och frågade busschauffören vad som hänt.
Busschauffören svarade:
Inte vet jag, jag var bak i bussen och sålde biljetter.

Tisdag 16 Juli 2019

Regn igen....regnade igår och det verkar fortsätta idag. Fast igår var det mer och kraftigare regn. Idag duggar det lite och sen är det t.o.m lite uppehåll emellanåt.

Bilen rullar på, fast det märks att den inte är en landsväglok i alla fall.....lite smått irriterande ljudnivå och ingen farthållare!...

Kraftkällan på hela 68 hk har sina begränsningar vilket tydligt  märks om man vill göra en snabb omkörning eller vid långa backar....

7 Juli 2019..Äntligen uppackat...

Efter en intensiv vecka har vi äntligen landat i vår nya lägenhet. Massor av logistik som skulle synkas.....hyra lastbil, lämna gamla möbler,beställa nya möbler, hämta grejor på IKEA,lasta lastbilen två ggr, lämna lastbilen, packa upp allt....slänga alla kartonger koordinera slutstädning,boka städbesiktning samt till slut lämna tillbaks nycklar till den gamla lägenheten...

Sidor

Prenumerera på RSS - Blogg för ilpo