Vecka 32 2011,,,,,,Friskis igen

Så var vardagen igång igen.Nya rutiner på plats. En runda till Mantorp för lite leverans av saker till Arvingens bostad.Monteringen av rullgardinen vållade lite besvär men till sist kom den på plats, Trevligt se att värden hade bytt ut det defekta elementet i duschutrymmet. Duschdraperiet för 39:- på IKEA passade efter en viss modifiering in ganska fint. Även besticklådan för 5:- fann sin plats i det minimala köket. Den tillsnickade hyllan passade också bra vilket jag var speciellt nöjd med. Sängen modifierades för Micos skull och blev perfekt.

Linköping var sej lik och färden ner till Frödinge bjöd inte på nägra överaskningar.Sträckan är väldigt vacker att köra.Sjöar och kanaler om vartannan. På Tisdagen var det premiär för Friskis.Ny hall och ny förening, Vimmerby. Passet var ett Bas Puls styrka om jag uppfattade det rätt...Upplägget lite annorlunda än passen i Olofström... att det var mycket styrka märkes i armarna 2 dagar efteråt....hade planerat att gä på Skivstång på Torsdagen men av det blev det inget då träningsvärken att fortfarande i...Det blev en stillsam promenad med frun runt i Frödinge  i stället.

Stillhet är något som finns i överflöd i Frödinge.Detta i kombination med ett stillsamt regn under promenaden gjorde att händelserna var lätträknade under dom 1 och 1/2 timmarna.

Annars fick man hålla tillgodo med dom 4 TV kanaler som basutbudet tillhandahåller. SÅÅ dåliga program är det inte på 1,2,4 och 6:an egentligen....eller?

Den trevliga anställningspresenten uppskattades av Arvingarna på Fredagen, Först ut blev faktiskt Mousse choklad tårta med Hallon..en fin skapelse som rönte uppskattning.De tog först provningsplatsen i skarp konkurenns med vaniljdrömmar.....den lär ligga illa till under Lördagen...

Opelen rullar på fint.Tycker om Dieselmotorer. Dom har så fint bottendrag.Det är första gången jag har en Opel och hittills har det varit en positiv överaskning.Valde dieselmotorn i kombination med automatlåda och 4 hjulsdrift. Detta med tanke på vinterfärden genom Småland...Vägen till Frödinge-Olofström är ju fin nu på sommaren men blir väl lite vanskligare under vintern...