Torsdag 30 Sept 2010....Sahara?...

Den malde som ett gammalt  ånglok,fast utan rök förstås. sakta,sakta malde den på. Den var på ett gott humör idag.Så idag skulle den lägga ut en av sina favoriter...dax att bekänna färg.Han tyckte om dom jämna talen. Helst skulle det vara 10 men i nödfall gick ju 8 med.

Torsdag och träning. Jimmy och jag tränade som vanligt. Fick faktiskt 798 på träningen. Spelet stämde väl till 90%.En del missar i tempo ansats/Pendel gjorde att jag fick inkassera några dåliga förstaslag och ett par onödiga spärrmissar...men, men,  Man kan inte få allt...En trevlig träning med Micke på Banparet. Han hade en ny boll!.....Beundransvärt att kunna använda så många tycker jag. Jag har fullt upp med mina två..fast jag är jättenöjd med den nya förstabollen. 

Micco på på bushumör hela kvällen och pockade på ständig uppmärksamhet. Ett litet avbrott blev det när jag micrade ostgratinerad falukorv till honom......Det var uppskattat...

Tittade på på oljemaskinen som påbörjade den 10:e banan. Suckade...jaha vad var det profilen hette nu igen  SAHARA eller?