Torsdag 27 Jan 2010...Vargavinter utan vargar?.

Den började bli smutsig nu.Fortfarande vackert flourocerande och uppseendeväckande men mogen för förnyelse det syntes klart vid 6 kms rundan

Vargavinter säger alla...tja Grönlands medeltemperatur 2010 var 4 grader högre än normalt och isarna smälter....skulle alla isar smälta stiger havsnivån med 7 meter.....dax flytta till Norrland?

Debatten om vargars vara eller inte vara fortsätter...spännande att i svensk tv se förespråkare för Nollvision på vargar..!..fint ord för utrotning med det  håller inte nollvisionförespråkarna med om. Bara vi har Nollvision i Sverige så finns det fortfarande 50 000 vargar i Ryssland och där kan dom stanna tycker dom..Spännande...Kan vi inte införa samma resonemang angående Isbjörnar och Tigrar?  Nollvision i dom länder där dom finns och så flyttar vi över dom till ett annat land..kanske Sverige?...Har ingen koppling alls med stolta jägare som poserar med skjutna vargar och det ska helst vara en livskraftig ALFA varg......??

Så trött jag blir på alla nollvisioner som används som täckmantel för andra motiv.....Hyckla inte säg som det är:  det är status att tillhöra den utvalda skara jägare som kan skryta med att ha en varg i sin fällda skara....

Eva Morales i Bolivia har sin lilla egna vendetta mot FN..hon är förkämpe för att legalisera kokabladstuggandet.....då kanske vi kan ersätta snuset med koka i Sverige? ??

Solen går upp 08,08 och med 16.32.....

Dagens köptips: Köp din utegrill nu....50% rabatt hos t ex Hornbach...snabbare än du anar kommer grillsäsongen.. 

Nää..får ta och tvätta Miccos reflexväst efter dagens promenad. Annars syns inte reflextassarna snart..