Torsdag 26 Augusti 2010.......16 ?.......Bättre än?

Jag tyckte om färgen. Färgen var ''somrig''. Gav mej återblickar till den snart passerade sommaren. Speciellt att den var lite melerad tyckte jag om. Visst, många skulle nog anse att den hade lite övervikt,men jag vet inte..är inte det också en del av Livet?

Jakten på det smala idealet..är det så bra? Tunna,små fladdrande som illrar...Nej jag tror inte det. Jag sällar mej nog till skaran som lägger sej i det ''tunga'' gänget.

Den hade en klarhet och enkelhet som tilltalade mej vid första berörningen. ''jag fattar inte att den kan hålla linjen'' sa min träningskamrat. Nej det fattar jag inte heller men jag är glad att den gör det.

16 pound är inte så dumt om man är van hela sitt liv att spela med det. Att det sedan är utdömt av dom flesta bekommer mej inte så mycket. På min nivå där jag är numera så räcker det gott och väl till ändå....Citerar en gammal kämpe från OFK tiden....''Man är inte bättre'' det klassiska uttalande efter en 508 match på 4 serier.....( 127 i snitt  för dom som har svårt för matte..)

Det var roligt att ha kommit igång med träningen själv med. Säsongen startar den 4/9 och B-Laget har match den 5/9 då jag tyvärr inte kan vara med...synd men ibland krockar flera aktiviteter..