Tisdagen den 14 Aug 2018

En riktig motionsdag igår....gick med Micco till hund dagiset, gick hem. Tog sen cyklen och cyklade i tre tim mar o samlade TURF:ar. Sen på eftermiddagen gick vi ut o hämtade Micco ...sammanklagt 25 300 steg igår plus cyklingen....

Idag så har jag visserligen gått ut med Micco igen och gått hem , men fick åka ut till Erikslund och handla cykeldäck och mobilhållare. Tuulas cykel behövde byta däck på och jag ville ha en mobilhållare till cykeln så man är ''handsfree'' Åkte inom LIDL och handlade toa-papper och hushållspapper då vi tycker deras kvalite är bäst. Så idag har jag ägnat mej åt att fixa lite räkningar och lagat tuulas cykel. Passade på att montera lamphållare och mobilhållare samtidigt.

När jag bytte Tuulas däck upptäckte jag att någon hade slitit bort hennes framlampa....så onödigt så nu får man köpa en ny lampa till henne denna veckan.