Tisdagen den 1 Augusti 2017

Juli är slut och dagen till ära idag så regnar det i Västervik. Augusti månad är på gång. Äldste arvingen är på besök då han har semester och naturligvis så har man fått agera mekaniker och bytt olja,oljefilter,kupefilter och luftfilter på hans bil. Onödigt att lämna in den på verkstad för tusentals kronor då han kör 300-400 mil per år....Har rensat en del i garaget och nu åkte den gamla skivsamlingen ut. La ut den på Tradera så fick man åtminstående den avhämtad. Seriesamlingen fick sej en genomgång och jag slängde c:a 70% av dom mest slitna tidningarna. Nu när bägge arvingarna har egen lägenhet så har jag börjat sortera upp deras gamla skolmaterial som dom nu ska få äran av att maganisera själva i sina förråd..

Tröttnade på min  lilla padda på 8,4 '' så sonen letade upp ett nytt alternativ och till förvåning är jag nu ägare till min första Ipad...Så nu är den gamla också ute på Tradera..