Tisdag 9 April 2019

Tja..Våren kom i förra veckan med strålande sol och värme och idag var den som bortblåst..-1 grad när jag gick med Micco till dagiset. Nu blåser det kalla vindar och våren verkar avlägsen. Men vi går väl så sakta mot våren och värmen...Inflyttning i den nya lägenheten är den 27/6 och i veckan ska vi på informationsmöte om ditten och datten...Telia trippelplay o lite sånt. I veckan är det även föreningsstämma för bostadsrättsföreningen så det får man väl också gå på.

Huset börjar se färdigt ut nu, blir kul att flytta in i en helt ny lägenhet. Läget är ju magiskt med 25 meter till Mälaren.Mycket pussel nu med flyttning o bokning av olika saker. Det som var lite nytt är att lägenheten är utrustad med dom nya EU kontakterna i taket vilket innebar att jag var tvungen att beställa dom på nätet för jag hittade inga i affärerna här i Västerås. Antagligen för att det är så nytt. Sen får vi se, inglasning av balkongen är ju högt på listan men det får vi ta via föreningen då det kräver samstämmighet och bygglov.

Körde buss på Irstablixten i helgen och det var kul. 4 500 ungdomar som spelade handboll och skulle skjutsas mellan olika anläggningar så det rullade en del bussar....