Tisdag 4 Jan 2011...Ur Led är tiden....Politikerskatt?

Balanserar om igen. En sån smöja det blev. Förädiskt värre.Kommer väl snart en lag på obligatorisk skyddsutrustning med tanke på den intelligenta politikerstab vi har. 

Upptäckte att jag mentalt inte har ställt om mej till att det är 2011...fortsätter av gammal vana att skriva 2010.....får försöka skärpa till mej..

Gammal vana, ja...Varför föds man som original men slutar som en dålig kopia?. Bildar för  sej själv invanda mönster som man är noga med att hålla. Alltför många människor lever i någon slags bubbla som dom tror ger dom någon slags position i samhället/omgivningen/grannarna/släkten.

Stöter på dom då och då och alltid lika intressant att se hur dom håller uppe sin glättiga fasad i tron att dom är så mycket bättre och vet så mycket mer än andra, verkligen beklagligt att se. Redan deras nedlåtande blick på andra avslöjar hur dom tänker. 

Exinformationen är så tydlig. Det som dom inte säger men det som inte blir sagt....När dom avsiktigt ser till att vända bort huvudet så dom slipper ta ställning till om dom ska bemöda sej att hälsa eller inte...

En politiker vill beskatta fetma eftersom det belastar samhället mer.  Intressant. Varför inte ta steget ut och börja vikta olika faktorer som verkligen belastar samhället med onödiga kostnader?.   Vi kan ju börja med att straffbeskatta alla politiker som använder skattepengar till att skapa en massa idiotförslag som belastar samhällsapparaten med en massa strunt?

Alla lagar och förslag som skapas tycker jag ska genomgå granskning och efterkalkyl av en opartisk  nämd som ska bedömma samhällsnytta resp samhällsbelastningen. Vid negativ samhällsnytta läggs en personlig straffskatt på genomföraren med låt oss säga 5% extra inkomstskatt?. Detta borde väl inte vara några problem då det är häftigt att betala skatt?

I sann JANTE anda belönas INGA positiva förslag. Du ska inte tro att du är nåt om du gör nåt bra... 

Tisdagen den 4 Jan 2011 rullade annars på i maklig takt. Som vanligt träningskväll för ungdom och dam på kvällen och nu är det bestämt med en helt nybörjarkkurs i Bowling med start den 8/2.

Det blir 4 ggr med grunderna i bowling. Inga förkunskaper är nödvändiga. Inriktning Ungdom och Vuxen. Kostnad 199:-/4 ggr. Tid: Tisdagar klockan 19-20.  Datum: 8/2, 15/2, 22/2 samt den 1/3. Anmälan till Bowlinghallen eller till mej. Begränsat antal platser. Passa på eftersom det är inte varje år dessa kurser startas. Det nog 5-6 år det gick en sist..

Isen är verkligen hal...fortsatte över plattorna försiktigt. Vill ju inte salta heller då förstörs ju plattorna.Snart kommer nån idiot med en lag som förbjuder halkolycker precis som om det skulle lösa problemet   ....tänkte jag