Tisdag 2 Nov 2010

Alternativet. Det är tröskeln som måste överbryggas. Bekvämlighetens tröskel. Trygghetens varma famn som man ska lämna för att kasta sej ut i det okända. Det som skrämmer. Och lockar samtidigt likt en nyfiken liten valp som nosar på allt. Alternativet.

Då arvingarna har lov denna veckan fick jag lyxen att ta bilen på en Tisdag. Detta i sin tur innebar att jag kunde förbereda bowlingträningen för ungdomarna och damerna i lung och ro. Kvällens övning präglades av precision i kombination med ansatsträning .Sista halvtimmen avslutades med en liten tävling.Bokstavsbowling för ungdomarna och Halloween för Damerna.

Damerna  även fick pröva på att ''mindmappa'' sin ansatsförändring. D.v.s självuppleva när en förändring inträffa i ansatsen. Alla dom fina ansatserna var som bortblåsta när deras tävling kördes igång.....samma fenomen som med ungdomarna..

Man vet vad man har men inte vad man får..funderade och kom att tänka på uttalande Den som inte går nya stigar finner aldrig något nytt.....Hmm..fortsatte och tittade på dom som spelade och kunde inte förundras över att det bara tog 30 sekunder innan dom var tillbaks i det gamla spelmönstret...tryggheten...