Tisdag 1 Feb 2010...Godislådan igen....

Inget ska gå till spillo. Undrar vem som kom på detta? Och framför allt att någon kan tycka att det är gott? Tja bara bra att  det inte slängs men nackdelen är lite svår att uthärda...kanske hade gått hem i Norra delarna av England?

Tisdagen rullar på med Bowlingträningar som vanligt. Damerna tillbaka efter sin framgångsrika helg med den fina slagningen på 5647. Riktigt bra. Länge sedan jag såg sådana siffror av damlaget.

Ungdomarna maler på med sin träning. Har lagt in två pass med precisionsträning som avbrott till steg och grundträningen. Nästa gång återgår vi till stegsnöre och grundträning igen. Som avslutning på träningen togs den numera berömda godis lådan med choklad fram igen. Tyvärr konstaterade jag att den fick gå i retur denna gång igen..Bättre lycka nästa gång..

Kvalitetsäkrade projekt har nog inte apoteket i byn hör talas om. Var på besök och möttes av en handskriven lapp om att dom hade totalstopp i sitt datasystem. Dom har haft problem sen 25 Jan... hur kan man göra ett systembyte med så dålig kvalitetsäkring??? ...och var är backup planen??..ururselt...tur det kommer ett apotek till i byn snart.

Lukten är fruktansvärd, speciellt när den värms upp och Micco älskar den uppvärmd.  VOM eller komage......Varm komage....bläää....tur vi kan värma upp den ute på altanen i den lilla ugnen...men det verkar ha gjort nytta. Micco ser snart ut som en liten hundbodybuilder..kanske dax för utställning igen?