Söndag 6 Aug 2017..Förändringens tid är här.

På fredag är det dags. Då släpps den. Ska bli kul o se hur det går.

Har graderat om fotoutrustningen en del. Bilden på Micco med den nya gula bollen är tagen med Nikon D5300 och ett Sigma 150-600. Sigman är betydligt bättre än den Tamronen som jag provade i våras. kanske t.o.m bättre än Nikons egen 200-500. D5300 är väl inte den vassaste men av olika anledningar valde jag den. kanske det kan bli en D500 så småningom. Kör med dom nya P objektiven  18-55 och 70-300. Fungerar bra och är väldigt marginella skillnader. Dessutom har bägge Vr till skillnad från dom gamla.

Jimmy lämnar imorgon oss för att återvända till Västerås då han börjar jobba på Torsdag. Två härliga veckor är till ända. Nu är han installerad i sin nya lägenhet på Östra Mälarstrand. Skönt, väntetiden var bara två år....en ny fin liten tvåa på 54 kvm.

Bytte olja och filter på hans bil. En liten fin C1:a, den rullar knappt 500 mil/året så servicen är rätt så enkel....

Har faktiskt fått min första Ipad!....bytte från min Samsung 8,4 '' till en Ipad och det ångrar jag inte en sekund. Kanonkvalite.

Vi gjorde åt vårt årliga traditionella lunch i Lördags på Fiskeboden på Fisketorget och jag åt en räkmacka..klart inte som Guldkant men rätt så ok i alla fall. Annars har vi ju hunnit med dom andra med i sommar som vanligt, men en hel del tid har gått åt polisvolontärsarbetet. Oavlönat och inte ens en kaffe som belöning, men förhoppningsvis lite samhällsnytta...

Men som sagt..dags för förändring. Ny utmaning väntar 1/10.