Söndag 5 Sept 2010..... Bugg............Foxtrot........

Så fort skuggan kom blev det som förbytt. Den varma ljumna luften byttes ut mot höstlik småkyla. Att promenera i detta väder är alltid ett pulserande mellan av/på med extra jacka.....men dagen var ju underbar i alla fall.

Den äldre sonen skulle förära Växjö och Hovmantorp med ett besök idag så han steg upp redan vid 07,00 tiden. När han for vid 08,00 snåret så hade Micco redan full fart uppe så det var bara till att pallra sej upp...
 

Morgonpromenaden var en ren njutning. Samhället höll på att vakna till liv.  Tja liv och liv...det finns inte så fasligt mycket liv i Olofström. Ett sömning liten kommun som lever i skuggan av dom mer atttraktiva kustkommunerna. Bruksandan som är påtaglig var man än går.

Det var gott om plats på dansgolvet i Medborgarhuset i Jämnshög klockan 16,00 för en gång skull. Ibland kan det vara 40-50 par som buggar samtidigt och då kan det vara lite trångt speciellt om det finns några som har yviga stiler som tar plats.....men nu var det som sagt gott om plats, kanske 20 par som hade kommit till den andra danskvällen i fortsättningskursen.

Fick redan lära oss en nu tur i både Bugg och foxtrot. Plus repetion av det gamla.. Det blev ganska mycket att hålla reda på under en enda kväll men man gör så gott man kan....Dom gulklädda ledarna for som pilar runt deltagarna och försökte styra upp alla egentillverkade upptåg som man lätt halkade in på istället för dom visade.

16-19 det blir 3 timmars dans och det brukar bli väldigt varmt. Denna kväll var inget undantag och värmen steg proportionellt med tiden..Det var nog tur att vi inte var fler par...

Tro nog att jag trivs bäst med foxtroten i alla fall....fast det är ok med bugg också.