Onsdag 26 Jan 2010...500:- för en rondell?

PÅ något sätt känns det som resan är halvägs.En mellanstation med förväntningar på slutstationen. Den tyngsta delen är passerad. Luta dej tillbaks och njut av resten av resan...

Då var vi igång igen med gympapassen. 18,30 har John sitt pass. Idag hade 63 stycken letat sej ut till Dannfältet för att röra lite på sej. Passet passade nog dom flesta efter ett tag , kanske inte just nu eftersom det märks att det har varit helger och formen är nog inte den bästa hos alla...

Det är väl en avvägning mellan var man lägger ribban i början resp efter ett tag när dom flesta har fått upp konditionen.Det är stor spridning på deltagarna.. 

En lite omvärldsrunda:

I Danmark förstärks bilden av ''Nordens Araber'' eftersom danska forskare har gjort den överaskande upptäckten att ALLA danska sedlar innehåller spår efter narkotika...främst amfetamin och kokain...inte konstigt att den danska kronan är mer eftertraktad än den svenska..

I Norge blir allt fler hundar medlemmar i Norska Skidfr'ämjandet och har därmed rätt att vistas i spåren, Häpp !.....Den bittra striden mellan förespråkare och motståndare till hundar i spåret fortsätter alltså... Se upp ibacken eller kanske  Vov , Vov i backen.....?

I Jönköping får 320 Poliser en halv dags trafikutbildning hur man ska blinka i rondell....Detta med anledning av att poliserna är snabba på att bötfälla bilister som glömmer blinka i rondeller men har själva blivit ertappade med samma sak...Spännande. Bilister får böta 500:- för glömd blinkning, poliser får en 4 timmars utbildning..?  Logiskt ?  Hur tänker man då?  Om poliser syndar måste vi försöka få dom att ändra sitt beteende med utbildning., men om privatbilister syndar så bötfäller vi för att dom ska ändra beteende...? Varför skillnad..?

Onsdagar är inte så dumma i alla fall.....