Onsdag 23 Mars.....Resan.....

Brottstycken fladdrade förbi som sönderslitna trasor i ljudrummet. Adresserade till den som stod i dess väg.Meningslöst pladder blandat med intentioner.Plastmuggarna med ljummet kaffe från termosen.Delicato bullen bredvid. Sönderlästa dagstidningar trummande dagens sensationer. Det rytmiska blandat med det slumpmässiga.Den centrala gången från början till slut.Förnuftets försök att bringa ordning. Numrerad.Tilldelad.Vända till, vända från.

Kupen var ett enda kaos men samtidigt ordning. Kvinnan som pratade med sin familj och förtvivlat försökte bestämma sej för en kebabsallad med en viss sås eller en kebab med bröd. Och hon som skulle var i växjö redan om en timme..

Mötet mellan dom tre kvinnorna med sina laptops samlade mitt emot varandra livligt diskuterade agendan för provet.  ''  räcker 1 timme för 24 uppgifter eller ska vi ta 1 tim och 15 min?''...Kaffe klockan 10,00  eller?   .... under 30 poäng blir IG eller hur...

Frågorna smattrade likt regn kring bordet och fortplantades ut till dom som vill och inte ville lyssan.......... helt ohämmat..

Kollegerna bak som pratade om storleken på den personliga ekonomiska bufferten som respektive person hade. Dess fördelar och nackdelar. Om taket som snart skulle kunna repareras med medel kontant från bufferten..om sambons del och icke del...

Entreprenörsavtalet som reglerade städningen på ett av dom större sjukhusen i Sverige..om dubblerade leasingavtal på städmaskiner som måste lösas med ett möte nästa vecka..

Kvinna som tittat på amerikansk såpopera på DVD....i två timmar....bara för att få tiden att gå mitt i detta skådespel...verklighetens drama..

Den sovande mannen som tycktes ligga i en väldigt obekväm ställning men sovande..

X 2000 tåget rullade vidare en vanlig vardag............