Onsdag 20 April 2016 Pigg som en Jylamört!

Tidig uppgång idag. 05,30 var man pigg som en Jylamört!  Det var bara att sätta på kaffekokaren och fixa frukost.Livet är alltid lite lättare när solen är uppe. redan klockan 07,30 var jag och Micco ute och i full gång med att fixa dom sista finliret på altanen.Efter det en runda till LIDl för att handla lite och eh runda till Jula för att kika lite på fyndbordet som dom har. Köpte en praktisk sortimentlåda igår för bara 50:- och då var det fortfarande 4 stycken kvar. Men..det var då det. Idag var alla borta. Fick nöja mej med teakolja och en Stanley borrkassett. Borrkassetten var nedsatt från 189:- till 80:-. Stanley brukar vara bra. Mitt borrsortiment härstammar i huvudsak från slutet på 80-talet och även om dom är av hög kvalite så är dom flesta slut vid detta laget...

Teakoljan ska jag ha för att olja in utebordet som nu ska in under skärmtaket vid altanen.Försöker läsa ut en av läroböckerna inför tentan nästa vecka men den är minst sagt mastig. ''Samhällsvetenskapliga förutsättningar av Nils Gilje och Harald Grimen. Tung.

Kopplade av lite och åkte ner till bowlinghallen för att slå några slag.  809. Säsongsbästa! Mycket nöjd med den nya bollen. Passar perfekt.

Blev en riktigt fin eftermiddag trots snålblåsten så jag passade på att sola lite och ta det lungt. Fåglarna har fått en ny ställning för matningen som dom inte riktigt ännu är vana vid.Men det ordnar sej nog.Fyllde på lite så får vi se i morgon bitti det är då dom sällsynta gäster kan tänkas dyka upp.

Imorgon ska jag till Ankarsrum för att köpa fiskekort. Ska börja fiska igen. Det ser jag verkligen fram emot.Får kolla utrustningen så den är ok bara.Ska också gå ner till stan på kvällen och spela lite schack i Västerviks schackklubb.Det ska med bli roligt. Live schack är alltid kul.