Fredagsfräckis...

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.
Kära Mamma och Pappa, Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän. Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel! Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig. Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården). Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst. Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det. Ni behöver inte oroa er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!! Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, det kan knappast bli bättre!). Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv. Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.
Puss Puss Emma

P.S Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än än dåliga betyg.Förresten mitt ligger på bordet..DS


Gamle Freds sjukhussäng är omgiven av sörjande, och det verkar i princip vara kört för honom. Plötsligt famlar han frenetiskt i pastorns riktning, Han vill ha något att skriva på, och pastorn räcker honom en pappersbit och en penna. Fred frambringar det sista av sin livsgnista, skriver ner ett kort meddelande och dör sedan. Pastorn tycker att det är opassande att läsa meddelandet på direkten, så han stoppar ner lappen i jackfickan för att spara den till begravningen. När pastorn avslutat sin predikan begravningen har det blivit dags att läsa upp Freds sista ord:
- Fred gav mig den här papperslappen precis innan han dog, säger han till de församlade. Jag har inte tittat på den än, men eftersom jag kände Fred väl, misstänker jag att han har något upplyftande att säga oss alla. Han vecklar ut papperet och läser högt:
- Hjälp! Du står på syreslangen!


Det var en man som gick till en bordell, och väl inne så bad han speciellt om att få något lite av det ovanliga slaget. Bordellmamman log och skickade upp mannen i rum nr 7, där skulle han klä av sig och lägga sig på sängen. Mannen gjorde som bordellmamman sa, och rätt som det var så kom där in en riktig donna med jätte meloner, hon hoppade upp i sängen och satte sig grensle över honom, mannen tänkte det här kan säkert bli spännande. När hon satt där över honom så sa hon:
- Ssssssshhhhhhhhh sssssshhhhhhhh, hör du monsunvindarna?
- Ja, Ja, sa mannen.
så upprepade hon samma sak men undertiden så slog hon sina jätte meloner i ansiktet på den lille mannen och frågade:
- Känner du kokosnötterna falla från träden?
- Ja, ja, sa mannen, lite omtöcknad.
Då reste sig tjejen upp och kissade på honom och frågade:
- Känner du monsunregnet piskas mot din kropp?- Ja, ja sa mannen lite omtöcknad och ganska chockad.
När tjejen sen väste som en monsun, slog han i ansiktet med sina jätte meloner och kissade på honom så la hon av en jätte-brakare och sa
- Hör du åskan slå i bergen?
Då flög gubben upp och slängde på sig kläderna.
- Vad gör du, var tar du vägen?
- Det är väl ingen som kan pippa i det jäkla vädret.