Fredag 19 Okt 2018

Ledig idag och naturligvis städning..ingen favoritsyssla men någon måste ju göra det..Södertälje Syd ska få en påhälsning imorgon så det blir en ny bekantskap för mej.Annars hann jag handla lite igår och panta tomburkar i vanlig ordning. Micco har varit på dagis hela veckan men idag håller han mej sällskap hemma. Lunchen idag blir troligen på Sportköket, en trevlig lunchresturang som bör prövas.Äger numera två cyklar då sonen inte tog med sej sin till stockholm vid flytten men vi får väl se om han ändrar sej..Han sålde föresten sin bil då det verkade onödigt att äga en bil i Stockholm med dess allmäna kommunikationer. Det blir en lugn hemmakväll idag p.g.a körning imorgon. Lagar lite mat med nu när jag har tid.Köttfärslimpa blir det,funderade ett tag på ugnsbiffar men än drade mej. Köttfärsen var på extrapris endast 15:-/kg och svensk dessutom....

Lite extrainvesteringar har man fått göra för körningen: skor,solglasögon och trådlöst headset. Allting arbetsrelaterat. 

Går bra för sönerna: Jimmy har fått utökat ansvar med system på banken och Michael är i slutfasen av sin utbildning och har redan säkrat sommarjobb i Stockholm som underläkare i sommar. Det verkar vara svårt att få sådana i Stockholm , men det gick vägen.

Vår bil är numera en Citroen C1 årsmodell 2017. Märks på bensinräkningarna, som har sjunkit dramatiskt...tanken rymmer ju bara 35 liter..

Inredningsvalen till vår nya lägenhet är gjorda och inflyttningsdatumet i Juni verkar ligga fast. Ska bli jättekul och få en ny lägenhet, speciellt badrummet ska bli kul då vi fick bestämma tillvalen själva. Vi ser hur byggnaden växer för varje vecka som går borta vid STEAM kajen. blir jättefint när det är klart. Verkar som det kommer att etableras en större mataffär i vårt parkeringshus som är c:a 100 m bort från lägenheten.

Snart har vi Vintertid igen men personligen önskar jag att vi tar bort eländet med tidsväxlingar, har inte riktigt förstått nyttan med det..

Idag går solen upp 07.42 och ner 17.34 i Västerås. Dagen är 9 timmar och 51 minuter lång. Imorgon är den tyvärr 5 minuter kortare..men det vänder snart! Ser fram mot bokad resa i Mars istället!