Fredag 10 dec 2010.......Doftar...?...

Insomnad. Väntande. En cykel som går runt. Kontrasterna är rätt stora upp till 50. Men anpassningen är rätt beundransvärd. Tålamod är en dygd. Utan motsats finns ingen uppskattning.

Helghandel igen. Lidl blev 1 400:- rikare...märker stor skillnad på kostnaden mellan Maxi och Lidl, visst det finns inte allt på Lidl men när summan ska betalas och det är 15-20% billigare utan märkbar kvalitetsskillnad är det svårt att motivera sej till att gå till Maxi. Dom enda gångerna man går till Maxi är när man är i tidsbrist men då får man betala mer...sen tycker jag det är rätt roligt att testa lite udda märken. En del är faktiskt bättre.

En träningstimme med bowling hann vi med också. Inte så bra resultat och jag hade tydliga problem med spärrspelet fick ordning på det först i dom sista serierna. Märks man inte har tränat på 4 veckor.

Nybörjarträning för vuxna kommer att startas i mitten av Jan.  Tid Tisdagar 19-20, 4-5 ggr  preliminär kostnad runt 200:-. Ett gyllene tillfälle att lära sej lite om spelet från grunden.

Den kommer att bli så fin om 150 dagar, nu sover den men nästa sommar kommer den att lukta gott igen...syren som luktar så gott.....