9 okt 2017..Nu kommer hösten

Märkte att solen går ner betydligt tidigare nu. Redan 18.05. Och upp orkar den inte förrän kl 07.14...raska steg mot vintern nu. Skönt att man har en GC resa bokad i slutet på året så har man nåt o se fram emot. Har börjat städa ur huset i Västervik nu. Garaget och uterummet blev klart idag. Imorgon ger vi oss på ovanvåningen. Hann med rutorna oxå idag vilket var skönt. Körde bort ytterligare en last med skräp till återvinningen. Samtidigt försöker jag bringa reda i den bokade garageplatsen i Västerås. Först fick vbi ut felaktiga taggar , in o byta till en fjärrkontroll som visade sej inte fungera på den porten i alla fall och nu väntar jag spänt svar från kundservice om jag ska in en tredje gång för att byta till en annan fjärr...

Har startat med att aktivera mej i Västerås och fått min placering som polisvoluntär flyttad och godkänd till Västerås. Första uppdrag redan den 26/10. Nu väntar friskis och bowlingen på att jag ska hinna fixa dom med. Sen får vi se om jag aktiverar mej med något mer..tar det som det kommer.Idag regnade det så jag och micco fick bara en timmes promenad runt området men vi tar nya tag imorgon igen.