8 Oktober 2017...Ekar tomt i huset nu..

Bägge pojkarna kom ner till Västervik i helgen och hjälpte till att lasta på alla möbler för transport upp till Västerås. Hyrde en stor skåpbil på OK. Som hittat 2999:- plus 100:- självriskeliminering samt 880:- för dieseln....summa 4 000:-...

Hämtade dom kl 19.00 vid resecentrum. Naturligvis gick inte järnvägen utan dom kom med buss....Sedan en sista pizza på Campino innan vi satte igång och lasta. Färdiglastade kl 23.00 och sova ett par timmar o sen iväg vid 01.00. Man får vara försiktig när man kör natten mot Lördag i alla fall. En bit efter Gamleby stod plötsligt en man i mörka kläder mitt ute i ingenstans och liftade. Precis bredvid vägkanten och man upptäckte inte han förrän typ 50 m innan då han inte hade några reflexer..mysko..

Men det  gick i alla fall bra upp fast med last gjorde ju skåpvagnen bara sina modiga 80 km/tim. Framme 06.00 och då det var morgon tog vi det lugnt och lastade bara in grejorna som skulle in i bottenvåningens förråd. Tysta som möss, allt för att inte störa och undvika använda hissen för tidigt. Vi hann t.o.m köra en runda till Jimmys lägenhet  7-800 m bort o hämta våra balkongmöbler innan det var dags för mej att vända kosan tillbaks Västervik för att lämna tillbaks skåpvagnen. Michael och Tuula skulle till City o shoppa lite och Jimmy hem o sova..

Tämligen händelsefattig hemresa och tänkte äta på Fabriken men där fick jag tjii..just denna dag hade dom stängt ..ingen anledning men stängt var det. Fick bli kina mat istället. Inte mycket att välja på.

Så då har man en vecka på sej att städa ett tomt hus, slänga dom sista grejorna och fixa det sista på tomten innan överlåtelse till nya ägare. Fast idag börjar vi med en långpromenad och städar ur altanen och lite i garaget men framför allt så ska jag lämna in uppgift 3 i Samhällsgeografin, sista dagen idag.