14 September 2017...Äntligen börjar det blir ordning o reda

Har varit en tid med massor av att göra och vissa saker har fått stå tillbaks som t ex skrivandet. Men nu börjar saker ordna till sej. garaget är nästan helt tomt. Räknade att jag har sått c:a 100 kg verktyg mm. har även blivit överflyttad till Västerås Polisvoluntärsavdelning så vi väl se vad det bär med sej.Bowlingen ligger lite i standby läge i väntan på byte till annan Västerås klubb., Får väl se vilken man väljer. Engagemanget inom politiken ligger också standby i väntan på ortsbyte. Det som däremot trillar på i sin egen takt är läsandet. Kom in på Samhällsgeografi 30 hp A i Uppsala. Intressant, hade ingen aning om vad Samhällsgeografi var för nått. Fick en litteraturlista på böcker, samtliga Engelska vilket inte gör det helt enkelt..Pris i Sverige c:a 5000:-...hittatde Adlibris i UK och beställde beg böcker därifrån...pris 900:- med frakt....

Huset är sålt och packandet håller på för fullt. Sam vanligt slänger man en hel del saker som aldrig används och bara ligger o tar plats. Dessutom måste vi slänga en del då vi ska flytta in i en trea. Fått en trea i Våsterås på ett område som heter Lillöudden. Bara c:a 1200 m från stationen, fint eftersom Tuula ska pendla till Enköping med tåg. Västervik är jättefint men förbindelserna är urursla jämfört med Mälardalen. Men det är klar så skiljer sej både levnadskostnader och då främst bostadskostnader sej åt.

Vi har en hyreslägenhet så länge sen får vi se vad som händer. Kul o få bo i samma område som äldste arvingen , det är man inte bortskämd med precis. Att det sedan bara ör 55 min med tåg till deen andra gör ju inte saken sämre...

Vi passade på att beställa en resa till vintern igen efter att flytt och allt är fixat. Som vanligt blev det GC..man börjar bli bekväm..man vet vad man får och vad man ska välja för att inte betala för mycket. Fast det är klart vi tar ju olika hotell varje gång. Denna gång testar vi Playa Ingles så får vi se.

Otroligt mycket adminstration med flytten...El, VoA, Försäkringar, larm både på det gamla stället men även med det nya. Bara en sån sak att få bilplats var ett äventyr men till slut fick jag en plats i samma hus där vi ska hyra bostad. huset är ju relativt nybyggt , 2012 , så jag utgår ifrån att det är bra standard.