Torsdag 20 Jan 2010..Världen snurrar på ...

Nertyngd. Man såg verkligen att den var fullproppad. Bekostad av oss alla. Undrar hur mycket pengar? Kanske 3 lärartjänster? 

Ett lite världen runt scoop:

På IKEA pågår lampcharmoffensiven, låt dej bli charmad av en lampa.....eller så kan man ju köpa Nike träningstopp&tights på Stadium  för endast 499:- istället för 648:- bara att välja....allt går att sälja med mördande reklam..

I Stockholm har butiker börjat skänka överbliven mat till fattiga och härbärgen. En mycket bra ide. Nu väntar jag med spänning på nästa drag i utvecklingen, att överblivna miljoner från dom rika ska skänkas till bättre behövande....finns  det köbricka?

Maja och Oscar är dom populäraste flick resp pojknamnen under 2010....för 30 år sedan var dom det definitivt inte kommer jag ihåg...Renässanstid för Gunhild och Brynolf under 2011?

Ryssarna har köpt landstigningsfartyg av Frankrike modell större. Plötsligt är politikerna oroade, vad ska dom användas till frågar man sej...Men HALLÅ....framgår det inte av namnet..LANDSTIGNINGSFARTYG. Jag personligen skulle mer oro mej  VAR dom kommer att landstiga.

Dessa underfundiga journalister....Klimatfrågan dränks av vattenmassorna .......läser jag som en överskrift angående Australiens problem.......va trött jag blir...

Obama har börjat med Ballet......Det framgår klar i headlinen....Obamas balansakt med Kineserna....

På Fredag går Solen upp 08,19 och ner 16,18....det är roliga nyheter!

Kastade ett trött öga på den fullpackade polisbussen med radar. Detta ständiga jagade after fartsyndare..så mycket resurser som sätts ner på det. Vad försakar vi istället?